Verhuur van zalen

Verhuur van zalen  Verhuur van zalen

Onze verhuur van zalen betekent dat u altijd een geschikte ruimte kunt huren voor uw feest. De zalen zijn sfeervol ingericht, zodat u daar gezellig kunt feestvieren. Wij kunnen de opstelling naar wens aanpassen en ook de catering verzorgen. Onze zalen zijn te huur tegen een gunstige prijs. Of het nu een bedrijfsfeest is of een informeel verjaardagsfeestje; wij zijn van alle markten thuis. Een zaal huren bij ons betekent dat u een onbezorgde avond heeft en volop kunt genieten. Bespreek met ons de door u gewenste activiteiten en wij regelen het voor u.

Is het huren van één van onze zalen voor u geen optie, dan hebben wij voor u een leuk alternatief; een mobiele foodwagen. Wij komen dan naar u toe en nemen de zorg van de catering van u over. Daarnaast vormt een nostalgische, mobiele wagen op elk evenement en op elke locatie een ware eyecatcher. En door de combinatie van de prachtige, authentieke uitstraling van onze mobiele wagens en het lekkere eten, werkt het als een magneet. U kunt dus kiezen tussen de verhuur van zalen of het huren van een leuke, mobiele eetwagen. Ongeacht uw wensen kunnen wij u een passende oplossing bieden tegen lage prijzen.

Het huren van zaal is een overweging die u kunt maken; afhankelijk van het soort feest. Onze ervaring is dat een mobiele wagen voor veel mensen een prettig alternatief is, omdat wij op iedere locatie aanwezig kunnen zijn. U hoeft zich niet druk te maken over het vervoer van uw gasten en u kunt het feest vieren waar u maar wilt; zelfs in de tuin. Het enige dat wij nodig hebben is voldoende ruimte om onze wagen te parkeren.

Bijzondere momenten zijn er om te vieren, te delen en te koesteren. Vaak gaat dat gepaard met een hapje en een drankje. Wij kunnen voor ieder moment zorgen voor de juiste culinaire invulling. Niet alleen zijn wij specialist in de verhuur van zalen en andere alternatieven; wij zijn ook één van de beste op catering gebied. En het fijne is dat u er echt geen omkijken naar heb. Vanaf het eerste contact nemen wij u alle zorgen uit handen tot aan de afwas toe. Neemt u maar eens contact met ons op en leg uw wensen aan ons voor. Onze opties zijn eindeloos; van verhuur van zalen tot het huren van nostalgische eetwagens. En dat voor een lage prijs!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap