Mobiele ceremoniekraam

Mobiele ceremoniekraam  Mobiele ceremoniekraam

Met een mobiele ceremoniekraam viert u een bijzondere gelegenheid in stijl; herdenking, communie, jubileum of bruiloft. Ceremoniekramen kunnen wij installeren op vrijwel iedere locatie zowel binnen als buiten. Onze authentieke ceremoniewagen zorgt voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Gedwongen aan tafel zitten is er niet bij. En er is lekker eten en drinken voor iedereen. U kunt zelf het menu bepalen en daardoor ook de kosten in de hand houden. Niks moet, maar wij geven u graag vrijblijvend advies.

De huwelijksceremonie is waarschijnlijk één van de meest gevierde ceremonies. Na afloop wordt er feest gevierd. Of nu een klein, intiem feestje of grote feest viert, wij zijn er graag bij om uw gasten te verwennen. Een mobiele ceremoniekraam huren is weer eens iets anders dan de ‘gesettelde’ catering. Hebt u al een huwelijksdatum gepland? Wacht dan niet te lang met boeken, want onze ceremoniewagens voor de verhuur zijn populair.

Iedere ceremonie is weer anders en iedereen heeft zo zijn eigen budget. Dus, is het best belangrijk om uw wensen even aan ons kenbaar te maken. Hebt u een binnenkort een jubileum? En bent u op zoek naar ‘passende’ catering, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw wensen staan voorop en dit betekent dat wij maatwerk leveren. Op de bewuste dag zorgen wij er voor dat alles vóór het gekozen tijdstip kant en klaar staat op de door u opgegeven locatie. Uiteraard zorgen wij dat tijdens deze feestelijke herdenking de catering vlot en soepel verloopt. Een mobiele ceremoniewagen met bediening betekent dat u nergens omkijken naar hebt.

Welke ceremonie u ook viert, de kosten kunnen al snel hoog oplopen. Een goede voorbereiding is een manier om uw budget nauwlettend in de gaten te houden. U kunt een ceremoniekraam voor bij u thuis boeken tegen een lage prijs, want wij bieden een unieke all-in formule. Dit houdt in dat wij van tevoren met u een vaste prijs per persoon afspreken. Het voordeel van onze formule is dat u vooraf precies weet wat de kosten zijn. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om per consumptie te betalen.

De uitnodigingskaart zet vaak de toon van de ceremonie. De uitnodiging moet de gast het gevoel geven dat hij of zij erbij wil zijn en het absoluut niet wil missen! De vermelding dat er op het feest een authentieke ceremoniekraam aanwezig is, zal dat gevoel versterken. Als er iets te vieren is, willen mensen graag eten en drinken. Wij zorgen voor een ‘happening’ die de aanwezigen niet snel zullen vergeten. Onze mobiele ceremoniewagen is een echte blikvanger en de prijzen die we rekenen zullen u meevallen.

Een ceremonie is leuk, heel leuk zelfs. Maar, het organiseren van een gezellige en goede ceremonie is wel een hele serieuze zaak en een slechte organisatie kan de vreugde aardig verknallen. Maak van zo'n eenmalige bijzondere gebeurtenis een echt hoogtepunt door een mobiele ceremoniewagen te boeken.

Ceremonie karren zijn mobiel en de ceremoniekar komt dus rijdend bij u aan huis voor een fuif of een feestje of aan een professioneel bedrijf.

Met onze mobiele ceremoniewagens kunnen wij catering op maat leveren. Dit betekent dat wij ook met bijzondere (dieet)wensen rekening houden. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de verhuurmogelijkheden. Wij staan u graag te woord.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap