Mobiele paellakraam

Mobiele paellakraam  Mobiele paellakraam

Een mobiele paellakraam kunt u met of zonder bediening bij ons huren. Met bediening maakt u het uzelf makkelijk, want wij kunnen voor u en uw gasten de allerlekkerste paella bereiden. Dit Valenciaanse gerecht stamt uit de 18e eeuw. Paella is een gerecht met een grote traditie in Spanje; het kan zeker beschouwd worden als een volksgerecht. De eerste gerechten werden gemaakt met paling, groene bonen en slakken. Nu gebruiken we vlees zoals kip en konijn en de lekkerste zeevruchten zoals gamba’s en garnalen. Que aproveche of met andere woorden; eet smakelijk.

Onze mobiele paellawagens zorgen voor een heerlijke Spaanse sfeer op een feestje. Als daar wat mooie, zachte achtergrondmuziek aan wordt toegevoegd geeft dit een prachtig decor op ieder feest; de romantiek viert hoogtij in onze sfeervolle paellakraam. Liefde en gezelligheid hangt in de lucht. En als men met beide benen op de grond is terecht gekomen staat er heerlijke, klassieke paella klaar. Wij bereiden het naar wens. Dit betekent maatwerk met onze paellakraam, waarmee we rijdend naar u toe komen.

De klassieke paella kunnen wij in onze mobiele paellakraam voor kleine en grote groepen bereiden. Een authentiek recept is die met chorizo, kip, erwtjes, inktvis, mosselen en garnalen. De saffraan geeft dit gerecht een prachtige rode kleur. Saffraan zijn de stampertjes van de saffraankrokus. Een bloem die in Arabische landen wordt geteeld. Alfa-crocine is de component in de krokusbloem dat de gele kleur veroorzaakt. Met een beetje saffraan ontstaat die gele rijst die zo typerend is voor dit gerecht.

Onze mobiele paellakramen zijn professioneel ingericht. Toch gebruiken wij voor het bereiden van dit gerecht een authentieke paella pan van plaatstaal. Die typische pan, met een oor aan twee kanten, heet in Spanje een ‘paellera’. Het zijn pannen voor het leven en bij uitstek geschikt om grote hoeveelheden te maken. De pan is breed en plat, want paella is het lekkerste als hij zo dun mogelijk is. In Spanje werd vroeger dit gerecht boven een vuurtje van sinaasappel takken gemaakt, maar zover willen wij toch niet gaan. Wij houden het bij onze eigen traditionele pannen.

In onze paellawagen kunnen wij dit gerecht zowel met vlees als vis bereiden. Als er een vegetarische variant voor bij u thuis klaar wordt gemaakt dan kan vlees of vis vervangen worden door bijvoorbeeld artisjokken. Heel lekker is het om artisjokken eerst even te stoven met (gepelde) tomaten en knoflook. Het geeft een milde smaak aan het gerecht. Wie niet van artisjokken houdt, kan kiezen voor een andere groentesoort zoals doperwten of courgette.

Met een mobiele paellawagen kunnen wij op iedere locatie komen. Wij zorgen dus voor mobiel paella karren verhuur bij u aan huis of aan het bedrijf en u kunt het boeken door het contactformulier in te vullen en de prijs van een paellakar zal u zeker meevallen. Op een feest, beurs, fuif of evenement zijn wij een graag geziene gast. De prijzen worden vooraf met u besproken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. U kunt kiezen uit een aantal formules. U betaalt per persoon een vast bedrag of wij rekenen af bij stukverbruik. Dit betekent dat per persoon het daadwerkelijke verbruik wordt gerekend. Wilt u meer weten over onze verhuur opties of combinatie met andere eetwagens? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap