Professionele brouwerij

Professionele brouwerij  Professionele brouwerij

Bier dat in een professionele brouwerij wordt gebrouwen is gemaakt van de beste ingrediënten en perfect van smaak. Onze brouwers kunnen u alles vertellen over ambachtelijke bier die in onze Belgische brouwerijen professioneel wordt gebrouwen. Belgisch bier heeft een verhaal, dat proeft u in het bier. Wij leveren de beste bieren bij u aan huis of op locatie. U hoeft ons alleen maar te bellen.

Er zijn veel professionele brouwerijen in ons land. Iedere stap van het bierbrouwproces draagt bij aan de unieke eigenschappen en karakter van dit heerlijke, eeuwenoude drankje. Bier bestaat hoofdzakelijk uit mout, hop, water en gist. Verschillende brouwers gebruiken verschillende recepten en sommigen voegen ook nog eens verschillende kruiden toe. De Belgische bieren worden dan ook gezien als de beste ter wereld, dit is mede te danken door de velen abdijen die trappistenbier brouwen. Wij geven u hieronder een aantal voorbeelden van bieren die wij kunnen leveren.

Rochefort wordt gebrouwen in een professionele brouwerij in de abdij ‘Notre-Dame de Saint-Rémy‘ gelegen in Rochefort. Het bier heeft een roodbruine kleur en het bier heeft een bijzondere geur. De smaak is lichtjes zoet en vlokjes kruiden. Het bier wordt gezien als een van de beste bieren van België, want de balans tussen alcohol en donkere fruittoetsen is in evenwicht. Lichtzoet en beetje droog. Een heerlijk biertje voor bij gerechten zoals mosselen of andere visgerechten.

Liefhebbers van Belgisch bier hebben vast wel eens gehoord van Sint-Bernadus. Het is een donker biertje met een fraaie, ivoorkleurige schuimkraag gebrouwen door de beste brouwers in Watou. Of wat dacht u van een Struise Black Albert of een Westvleteren? Bijzondere bieren met een hoge gisting en een pure smaak. Hebt u speciale wensen, laat het ons weten. Wij kunnen vrijwel ieder biersoort schenken.

Het schenken van een goed glas bier vergt ervaring. Het begint met het gebruikmaken van het juiste glas. Hoge rechte glazen zijn bedoeld voor pils en ondergistende biersoorten. Andere bieren vragen om bolvormige glazen. Hierdoor krijgt het bier net een smakelijkere uitstraling met een mooie schuimkraag.

Op iedere gelegenheid wordt er bier geschonken. Om verzekerd te zijn van het beste bier, doet u zaken met ons. Wij leveren bier vanuit een professionele brouwerij en kunnen, indien gewenst, de volledige drankcatering voor u verzorgen. In een combinatie op maat en op elk moment van de dag.

Dankzij onze nauwe contacten met professionele brouwerijen in de omgeving kunnen wij vrijwel ieder biersoort schenken; van pils tot professioneel speciaalbier. Wij kunnen hierdoor zowel kleine als grote evenementen of feesten verzorgen. Wij komen graag met onze brouwers bij u en zorgen voor een perfecte drankvoorziening. Onze drankwagen zijn zeer divers en er kan gekozen worden uit een zeer ruime waaier van verschillende dranken. In overleg wordt er beslist welke bieren wij u gasten bieden. Van tevoren krijgt u van ons een prijsindicatie, zodat er ook geen financiële verrassingen zijn. Kwaliteit en service staan bij hoog in het vaandel. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap