Drankcentrale

Drankcentrale  Drankcentrale

Onze drankcentrale kan u helpen bij het organiseren van uw feest op locatie of bij u aan huis. In tegenstelling tot andere drankcentrales leveren wij niet alleen de benodigde dranken, maar kunnen wij ook zorgen voor een vlotte en gezellige bediening. Heeft u geen idee wat u precies nodig heeft? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij het uitrekenen van de nodige drank. Een tekort aan drankjes op een feest komt bij ons niet voor! Laat u door onze drankcentrale verrassen.

De meest geschonken dranken op een feest zijn alcoholische dranken zoals wijn, bier en cocktails en sterke drank zoals wodka, whisky en gin. Wij schenken onder meer een perfecte gin-tonic. Het geheim is de juiste dosering met de beste ingrediënten. En niet te vergeten: lekker veel ijs! Wij maken alle dranken met liefde voor uw gasten klaar. En bovendien staan wij garant voor service, klantvriendelijkheid en kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen.

Wij onderscheiden ons van andere drankcentrales, omdat wij met onze dranken naar u toe komen. Onze mobiele drankwagens zijn volledig professioneel ingericht met een biertapinstallatie, cocktailshaker en andere benodigdheden om uw gasten van een lekker drankje te voorzien; van koffie, thee tot zomers cocktailtje. Een verfrissende cocktail met de zoete smaak van banaan en exotische vruchten is de Arcadia. Of een frisse cocktail met de zoete smaak van ananas. Door het toevoegen van de gin krijgt de cocktail een wat scherpere smaak. In onze drankcentrale is praktisch alles mogelijk.

Bent u op zoek naar een drankcentrale voor een zakelijke borrel of voor een groter evenement. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ervoor kiezen om een vast bedrag per persoon te betalen. Uw gasten kunnen dan onbeperkt drankjes bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om per consumptie af te rekenen.

Een goed gevulde drankwagen draagt bij tot een goede sfeer. Bovendien is het leuk om te zien. Onze wagens hebben een authentieke uitstraling waardoor het al snel gezellig is. En dat is het allerbelangrijkste op een feest; blije mensen die genieten van hapje en drankje. Naast gebruikmaken van onze drankcentrale kunt u ook lekkere hapjes of luxe broodjes bestellen. Denk aan een broodje gezond, salami, kipkerrie of amuse hapjes. Het bereiden van de broodjes en hapjes doen wij op het laatste moment, zodat u kunt rekenen op een verse en goede kwaliteit. Onze prijzen? Dit hangt af van uw wensen.

Onze Belgische bieren zijn populaire producten. Maar liefst elf Belgische bieren zijn opgenomen in de lijst van vijftigste beste bieren ter wereld! De meest bekende zijn wel Stella Artois en Chimay. Stella Artois is een echte pils dat gebrouwen wordt in Leuven. Chimay is een trappistenbier dat omstreeks 1860 voor het eerst werd gebrouwen. Inmiddels zijn er vele varianten zoals Chimay doréé en de blauwe Chimay. Omdat wij al jaren een drankcentrale hebben zijn natuurlijk ook een kenner op het gebied van bieren. Wilt u meer informatie over onze dranken? Vraag dan eens geheel vrijblijvend informatie aan of bel ons. Wij staan u graag te woord.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap