Drankbrouwer

Drankbrouwer  Drankbrouwer

Onze eigen drankbrouwer kan u helpen bij het organiseren van uw feestje op locatie of bij u aan huis. Met een huis vol met gasten kunt u wel een helpende hand gebruiken. Heeft u geen idee wat u precies nodig heeft? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een eerlijk en goed advies. U hoeft niet bang te zijn voor een tekort aan drankjes of dat er niet voldoende keuze is. Wij leveren namelijk een breed assortiment. Laat u door onze drankbrouwer verrassen. Meer weten? Contacteer ons direct. Wij staan garant voor service, klantvriendelijkheid en de beste drankjes tegen scherpe prijzen.

Bent u op zoek naar ervaren drank brouwers voor een bedrijfsfeest of jubileum? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ervoor kiezen om een vast bedrag per persoon te betalen. Uw gasten kunnen dan onbeperkt drankjes bestellen, maar u kunt er ook voor kiezen om per consumptie af te rekenen. Afhankelijk van het soort feest en uw budget kiest u wat voor u het beste is.

Wij schenken diverse soorten alcoholische dranken zoals bier, wijn en cocktails. Onze drankbrouwers maken gebruik van een mobiele drankwagen om alle drankjes lekker koel te houden. Cocktails worden ter plekke bereid. Heeft u zin een Mimosa of Woo Woo? Het zijn lekkere dames cocktails die op iedere gelegenheid gedronken kunnen worden. De Mimosa cocktail is een overheerlijke cocktail met sinaasappelsap en champagne als ingrediënten. Een Woo Woo cocktail maakt onze drankbrouwer met verse cranberry sap en wordt geschonken in een longdrink glas. Het is een lekkere verfrissende cocktail voor bijvoorbeeld op een feestje of een verjaardag. Heeft u andere wensen, laat het ons gerust even weten.

België heeft een rijke biercultuur. Het is dan ook een logisch gevolg dat dit het populairste drankje is dat onze drank brouwers schenken. De mooie schuimkraag zorgt ervoor dat het bier beschermt blijft tegen het binnendringen van zuurstof uit de lucht. Belgische bieren zijn puur van smaak en vrijwel ieder merk kan door onze drankbrouwer worden geserveerd.

Natuurlijk schenken wij ook niet-alcoholische dranken zoals cola, sinas en voor de allerkleinsten ranja met een rietje. Het assortiment wordt in overleg met u bepaald; wij zorgen voor voldoende voorraad op uw feestje. Een drankbrouwer boeken kan tegen een scherpe prijs! Wilt u een offerte? Dit kan, als u weet hoeveel gasten u verwacht en welke dranken u wilt. Als u zover bent, dan zien wij uw aanvraag graag tegemoet.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap