Mobiele viskraam

Mobiele viskraam  Mobiele viskraam

Een mobiele viskraam huren is een handige en leuke oplossing om de catering op een feest te laten verzorgen. Uw gasten worden bediend door vriendelijk en professioneel personeel. Een sfeervol tafereel dat ook nog eens beloond wordt met gezond eten. U kunt een keuze maken uit een breed assortiment zoals grote gamba’s, gefrituurde inktvis, gepaneerde vis, oesters, krab of maatjes. Hebt u andere wensen, laat het ons weten. Wij leveren op alle gebieden graag maatwerk tegen een scherpe prijs, zodat viswagens in de verhuur nu voor iedereen betaalbaar zijn.

Vis eten is populair. Het huren van een mobiele viswagen op fuif of bijzonder feest is dan ook een ware traktatie. En gezond, want vis geeft ons lichaam namelijk waardevolle voedingstoffen zoals eiwitten van hoge kwaliteit, goede vetten, vitamines en mineralen. Grote gamba’s zijn favoriet, want deze tropische reuzezeewatergarnalen hebben een zoete smaak. Maar ook krab en kreeft tellen mee.

Deze schaaldieren staan op menig menu en zijn uiteraard ook te vinden in onze viskraam. Er is een verschil in smaak. De smaak van krab varieert van lichtzoet tot ziltig. Het lekkerste stuk zit in het bovenste stuk van de poten waar een schaar aan verbonden is. Bij de kreeft bevindt het vlees zich vooral in de kleine poten en de scharen. Dit vlees is iets minder zacht en minder zoet, maar wel malser. Het ligt aan uw smaakpapillen waar u voor kiest.

Onze viskramen zijn mobiel en te huur tegen een scherpe prijs. Voor deze prijs kunt u zelf een aantal vissoorten uitzoeken. Ons personeel maakt het klaar en serveert het aan uw gasten. Een simpel concept dat hoge ogen scoort op elk feest. Mobiele catering concepten zijn populair, want het een praktische oplossing. Met een restaurant op wielen komen wij bij u aan huis of op locatie. En daarbij kunt u rekenen op kwaliteit en maatwerk.

Een viswagen brengt sfeer en gezelligheid. Samen lekker eten, maakt mensen blij. En dit betekent voor u een geslaagd feest. Hebt u met familie, vrienden of zakenrelaties iets te vieren? Dan zijn wij graag van de partij. Wij kunnen overal parkeren, zelfs in uw achtertuin! Een viskraam huren is ideaal voor iedere gelegenheid. Een mobiele viskraam is te huur met professioneel personeel bij u aan huis of op locatie. Vraag vrijblijvend naar onze prijzen.

Onze stijl is verse ingrediënten en pure smaken, niet te gestileerd en toch verfijnd. Alles is zelf gemaakt, met veel liefde en passie. Of het nu voor één of voor duizend personen is, voor iedereen is er een mobiele viskraam op maat, met of zonder bediening, voor een fuif of een feestje, maar altijd voor de juiste prijs. Een geweldige culinaire ervaring die ook nog eens betaalbaar is. Als u een viskar wilt huren, dan kunt u kiezen uit viswagens voor bij u thuis of aan het bedrijf. Ze zijn mobiel, dus we komen overal.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over het menu. Zeker als u een groot feest gaat vieren, komt onze ervaring u vast van pas. Er kunnen onverwachte situaties ontstaan waar wij adequaat op kunnen reageren. Dit hoort bij ons maatwerk. Wij zorgen ervoor dat er niets ontbreekt. En naderhand zorgen wij voor weer voor een propere omgeving. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap