Cowboyvlees

Cowboyvlees  Cowboyvlees

Met cowboyvlees serveert u uw gasten een lekker, mals stuk rundvlees. Bovendien is het huren van een mobiele wagen met professioneel personeel een leuke manier om uw gasten op uw feest of fuif te verrassen. De gasten kunnen de gerechten naar keuze zelf voorzien van alle gewenste sauzen. Net als met onze andere foodwagen bereiden wij ook cowboyvlees tegen een mooie prijs. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij zijn iedere dag bereikbaar.

Cowboyvlees is afgeleid van het vlees wat de cowboys vroeger op lange tochten gebruikten om uren op te kauwen. Het is afkomstig van de bil van een rund. De voorbereidingstijd van cowboyvlees is lang, maar succes is verzekerd. Na het kruiden laten we het vlees een nacht staan, zodat het goed kan intrekken. Het meeste werk is dus al gedaan, voordat wij bij u komen. Dit betekent dat wij vlot gerechten kunnen serveren. Het is een gerecht waar u jong én oud blij mee maakt, dus ook kinderen kunnen lekker meedoen.

Onze gerechten kunnen geserveerd worden met groenten en friet. U kunt er echter ook voor kiezen om alleen cowboyvlees te laten serveren. We kunnen het vlees bakken of grillen, geheel naar wens. Mensen met goede smaakpapillen weet dat er geen betere manieren bestaan om de pure smaak van cowboyvlees tot zijn recht te doen komen.

Vlees eten doen de meeste mensen, omdat ze het lekker vinden. Maar er zitten ook veel bouwstoffen in zoals eiwitten. Cowboyvlees is een heerlijk stuk vlees voor harde werkers die zich eens lekker willen ontspannen. Een bedrijfsfeest of personeelsuitje? Een ideaal moment om cowboyvlees te serveren. Met een goed glas wijn kan uw feestje niet meer stuk!

Cowboyvlees bereidt in een mobiele wagen geeft als vlot een gezellige sfeer. Alle gasten kunnen ongedwongen heen en weer lopen en ondertussen met elkaar praten. De voordelen zijn talrijk. Sowieso biedt het u meer vrijheid en bovendien zijn wij flexibel in te zetten en kunnen op ieder gewenst moment komen. Daarnaast kunnen wij onze wagens bij slecht weer binnen plaatsen.

U bent dus niet afhankelijk van weersomstandigheden. En door middel van goede ingrediënten, verse producten en professioneel personeel zorgen wij voor een perfecte catering. Na afloop laten wij alles schoon en opgeruimd achter. Wij bieden klanten een keuze uit verschillende formules, zodat wij catering kunnen leveren passend bij uw budget. Voor reserveringen kunt u het contactformulier op deze website invullen of bel ons om direct te boeken.Copyright 2023 Drankenfoodtrucks.be | Contact | Sitemap