Mobiele hotdogkraam

Mobiele hotdogkraam  Mobiele hotdogkraam

Met een mobiele hotdogkraam scoort u zeker op een feest. Heerlijk hotdog happen is eten met een beetje stijl en klasse. Dit populaire worstje is een snack die niet is te weerstaan. In onze hotdogwagen kunnen wij verschillende varianten maken; van maxi Belgische hotdog tot Limburgse hotdog. Van oorsprong is de hotdog een Frankfurter knakworst, maar zoveel mensen zoveel wensen. Wij leveren maatwerk. Dit betekent dat wij hotdogs maken zoals u dit wenst. U kunt direct één van onze hotdogkramen boeken.

Wij serveren onze ambachtelijke hotdogs op iedere locatie, terwijl u en uw gasten onze authentieke mobiele hotdogkraam kunt bewonderen. Als smaakmakers worden tomatenketchup of mosterd en mayonaise mee geserveerd. Soms gaat er ook zuurkool, uitjes of een plakje kaas bij. Laat uw wensen maar aan ons weten. Voor welke variatie u ook kiest, het worstje wordt geserveerd op een heerlijk, zacht broodje.

Een hotdogkraam huren is een uitermate leuke aanvulling op uw feest. Dus wie eens wat anders wil, huurt onze mobiele hotdogwagen en zal zien dat succes verzekerd is. Wij hebben meerdere hotdogkramen te huur. U kunt dan ook van onze diensten gebruikmaken bij grotere evenementen, beurzen of straatfeesten.

Onze mobiele hotdogkramen voldoen aan alle strenge eisen met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Ons personeel kan de bereiding en het uitdelen van de hotdogs verzorgen; professioneel en vlot. Het is immers feest en daar wilt u zelf ook graag van genieten. U kunt de catering met een gerust hart aan ons overlaten. Wij kunnen staan waar u wenst, mits er voldoende ruimte is. Binnen of buiten, en zelfs bij u voor de deur. Mobiel zijn heeft tal van voordelen.

Het grootste voordeel van onze mobiele catering is dat wij op ieder locatie kunnen komen; aan huis of bij een jarige thuis als verrassing! Een origineel gebaar waar alle gasten van mee kunnen smullen. Een ander voordeel van onze hotdogwagens is dat wij worstjes kunnen klaarmaken zoals u dit wenst. Wij leveren catering op maat.
Hotdogs zijn wereldwijd bekend. Het geheim is de combinatie van ingrediënten. Over het algemeen wordt aangenomen dat de oorsprong van de hotdog ligt in het Duitsland van de 15e eeuw. De naam is pas later verzonnen door een Amerikaanse tekenaar die begin 1900 een blaffende teckel tussen een broodje tekende, omdat er tijdens de plaatselijke polowedstrijd teckel (hot dog) worstjes werden verkocht voor de honden van de bezoekers. Een naam die nu helemaal is ingeburgerd.

Een hotdogkar is mobiel, dus onze hotdogkarren komen rijdend naar u toe, dus voor de verhuur is dit heel gemakkelijk. Bestel dus een hotdog kar en kies uit de verschillende mogelijkheden die wij met de hotdog karren bieden.

Onze mobiele hotdogkramen zijn populair. Dit zijn wij aan het aantal boekingen. Wilt u een hotdogkraam op uw fuif of feestje, reserveer dan tijdig. Wij zijn één van de weinige bedrijven die een hotdogwagen aanbieden op de door u gekozen locatie, bij u thuis, op kantoor of op een evenement en dit voor de beste prijs. En wij staan garant voor topkwaliteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van een hotdogkraam inclusief broodjes hotdog, sauzen en garnituren. Onze lage prijzen zullen u verrassen. Salut!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap