Mobiele loempiawagen

Mobiele loempiawagen  Mobiele loempiawagen

Verras uw gasten met een mobiele loempiawagen. Het is geen alledaags idee en loempia’s zijn erg lekker. Hebt u binnenkort een feest of andere bijzondere gelegenheid, dan kunt u hiermee een variërend gezelschap blij maken. De lekkere, kleine hapjes komen vanzelfsprekend van oorsprong uit China, maar in België en Nederland zijn ze niet meer weg te denken. Ze kunnen worden geserveerd als snacks of voorgerecht. Een opgerold deeghapje dat honderden varianten kent. In overleg met ons kunt u bepalen welke soorten en variëteiten u wenst aan te bieden. Onze loempiakramen zijn professioneel ingericht, zodat wij in korte tijd ook grotere groepen mensen zonder problemen kunnen bedienen.

Beetje sambal er bij? In onze mobiele loempiawagens bakken wij de lekkerste loempia’s die kunnen worden geserveerd met verschillende sambals. Veel mensen hebben de standaard sambal thuis, maar een sambalkenner heeft vaak ook nog wat varianten zoals sambal badjak en sambal manis. Wij maken verse sambal of sojasaus, zoals het hoort.

In onze mobiele loempiawagen kunnen wij loempia’s frituren al een lenterol. Maar u kunt ze evengoed koud met rauwe ingrediënten eten. Zoiets noemen wij dan een zomerrol. En wanneer wij ze vullen met hesp, bechamelsaus en geraspte kaas, dan heet zoiets een ficelle de Bergues, een specialiteit uit Frans-Vlaanderen.

Een loempiakraam is te huur met of zonder personeel. Het kan zijn dat u uw eigen kookkunsten wil laten zien. In onze loempia treft u alle benodigde apparatuur aan. Durft u de uitdaging aan? Voor lekkere loempia's is het belangrijk dat u weinig deeg gebruikt en veel vulling. Als u dik deeg gebruikt, worden uw loempia's te vettig en smakeloos. Het rollen van loempia's is niet moeilijk, maar moet wel netjes gebeuren zodat de vulling er in de frituur niet uit kan vallen. Het vullen en rollen van de loempia’s is een leuk klusje dat u samen met uw tafelgenoten kunt doen.

De meeste mensen kiezen ervoor om een loempiawagen te huren met personeel. Het is immers feest en daar wilt u zelf ook graag van genieten. U kunt de catering met een gerust hart aan ons overlaten, want onze bediening is professioneel, vriendelijk en flexibel. Wij leveren maatwerk. Bovendien zorgt onze loempiakraam voor een gezellige en losse sfeer, want niemand hoeft gedwongen aan een tafel te zitten. We staan er soms niet bij stil, maar lekker eten heeft te maken met gezelligheid. Wij dragen graag ons steentje bij. Onze nostalgische loempiakramen zijn een lust voor het oog en een ware smaakbeleving voor de fijnproever. Bovendien kunnen uw gasten kiezen wat en hoeveel ze willen eten. U kunt het boeken zoals u wilt.

Wij hebben een loempiakar in de verhuur voor een fuif of feestje op maat en u kunt een van onze loempia karren dus bestellen, omdat deze rijdend bij u thuis woorden aangeleverd.

Wij zijn één van de weinige bedrijven die een mobiele loempiawagen aanbieden op de door u gekozen locatie, bij u thuis, op uw bedrijf of in een feestzaal en dit voor de beste prijs. En wij staan garant voor topkwaliteit. Hebt u interesse in onze veelzijdigheid? Contacteer ons dan snel voor een vrijblijvende offerte. Onze scherpe prijzen zullen u verrassen. Salut!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap