Mobiele snackwagen

Mobiele snackwagen  Mobiele snackwagen

Een mobiele snackwagen huren op een feest kunt u al tegen een zeer voordelige prijs boeken. U kunt zelf het menu bepalen. Wilt u alleen friet (laten) serveren of kiest u voor een menu met een lekkere snack. Alles is mogelijk. Wij komen met onze wagen op iedere locatie. U heeft de keuze om zelf frietjes voor uw gasten te bakken of u kunt dit overlaten aan ons personeel. Kiest u maar eens een snackwagen uit onze uitgebreide verhuurprogramma.

Wij verzorgen al jarenlang de catering op allerlei feesten, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, kinderfeestjes of een fuif. Een mobiele snackwagen scoort altijd! Onze nette en moderne snackwagens voldoen aan alle laatste kwaliteitseisen, waardoor wij snel en hygiënisch kunnen werken en uw gasten nooit lang hoeven te wachten. Daarnaast werken we uitsluitend met kwalitatief goede producten en staat klantvriendelijkheid bij ons op de eerste plaats!

Een mobiele snackwagen boeken voor bij u thuis? Ook dit kan. Een leuke manier om bijvoorbeeld een kinderfeestje te vieren. Bijna iedereen heeft goede herinneringen aan een kinderfeestje thuis uit zijn of haar jeugd met limonade en snoep, gevolgd door spelletjes. Tegenwoordig durven nog maar weinig ouders het aan om zelf een kinderfeestje thuis te organiseren; dit omdat het te druk is of vanwege de onvermijdelijke chaos. Maar het kan ook anders. U kunt een snack wagen huren. Eventueel brengen wij ook nog een lekkere taart en frisdrank mee. Na afloop laten wij alles schoon en opgeruimd achter.

Een kinderfeestje organiseren hoeft niet zo moeilijk te zijn. Kinderen vinden het al snel goed als het maar gezellig is. Voor veel kinderen is dit een belangrijk moment in het jaar. Er wordt maanden naar uitgekeken en over gefantaseerd. Trakteer op lekkere friet en snacks, want een kinderfeestje hoeft geen kapitalen te kosten, want de prijzen zijn uiterst redelijk. De verse frieten worden natuurlijk gepresenteerd in een authentieke puntzak. U kunt kiezen voor een formule waarbij alle kinderen onbeperkt kunnen smullen.

Een mobiele snackwagen die op locatie kan komen geeft u zoveel meer vrijheid. Wij zijn flexibel en kunnen op ieder gewenst moment komen. Bovendien kunnen wij onze snack wagen bij slecht weer binnen plaatsen. U bent dus nergens van afhankelijk. En door middel van goede ingrediënten, verse producten en professioneel personeel zorgen wij voor een perfect feest. Weet u niet precies wat u te wachten staat of waar u moet beginnen? Ons ervaren team staat voor u klaar met de juiste adviezen, enkel een eenvoudige omschrijving van het feest hebben wij nodig en u krijgt een mobiele snack wagen op maat aangeboden.

Onze snackwagens zijn te huur tegen een scherpe prijs. Wij komen ook graag bij u aan huis met onze mobiele wagen. Combinaties met andere mobiele eetwagens is mogelijk; een ijskar, smoutebollenwagen of pannenkoekenkraam. Vooral de ijskarren met schepijs zijn leuk om na uw snackfeest iedereen te voorzien van een lekker schepijsje. Het zal zeker in de smaak vallen bij uw kleine gasten. Voor meer informatie of een reservering kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap