Mobiele mosselwagen

Mobiele mosselwagen  Mobiele mosselwagen

Een mobiele mosselwagen huren is een leuk alternatief voor de traditionele catering. Mosselen eten, een feestje op zich, en bij onze mosselkraam eet u ze ook nog eens heerlijk puur. Zeeuwse mosselen, wie kent ze niet? Ook in België zijn ze populair. Ze komen eigenlijk uit de Waddenzee, maar omdat deze weekdieren verwateren in Zeeuws water krijgen de mosselen de naam ‘Zeeuwse mosselen’. Ze hebben een visachtige, milde smaak. Belgen en Nederlanders zijn er dol op! Trakteer uw gasten op deze culinaire verwennerij. Huur vandaag nog één van onze authentieke mosselkramen.

Mosselen zijn niet moeilijk om te bereiden, maar vereisen wel de nodige aandacht. De kunst van het perfect bereiden is de korte kooktijd. In onze professioneel ingericht mosselwagen kunnen wij mosselen voor uw gasten klaarmaken naar wens; met salade, rijst of friet. Samen stellen wij een overheerlijk menu op.

Voor iemand die nog nooit mosselen gegeten heeft is het een bijzondere smaakbeleving. Voor ons een uitdaging, want alles moet kloppen. Een smaakorgaantje bestaat uit tientallen cellen. De meeste smaakorgaantjes bevinden zich op de tong, maar ook in het slijmvlies van het verhemelte en de keelholte. Het proeven is een combinatie van structuur, temperatuur en kruidigheid. Wij doen ons best om uw gasten het allerlekkerste te presenteren.

Met onze mobiele mosselwagens komen wij aan huis of op locatie. Het enige dat wij nodig hebben is voldoende ruimte. De gasten op uw feestje verwennen wij graag met het beste op mosselgebied. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor bijpassende drankjes zoals bier en wijn. Als de keuze op wijn valt, denk dan aan een droge witte wijn. Bij gekookte mosselen die zo puur mogelijk gegeten worden, hoort een wijn met een pure smaak. Wij leveren maatwerk, precies zoals u het wilt. Mosselwagens zijn rijdend en u kunt ze boeken voor een feest of fuif bij u thuis of aan het bedrijf

Onze mosselkramen zijn te huur tegen een concurrerende prijs. Wij hanteren vaste prijzen, maar u kunt wel kiezen uit een tweetal formules. Zo kunt u afrekenen op basis een vast bedrag per persoon of per consumptie. Als u van tevoren wilt weten wat de kosten zijn, is onze all-in formule een goede optie. U komt dan niet voor onverwachte verrassingen te staan, want u betaalt nooit meer dan het afgesproken bedrag. De kosten voor een feest kunnen al snel hoog oplopen. Met onze all-in formule kunt u het budget voor de catering in eigen hand houden. Wilt u andere verhuur opties zien, surft u dan gerust verder.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap