Mobiele beenhamkraam

Mobiele beenhamkraam  Mobiele beenhamkraam

Het huren van een mobiele beenhamkraam betekent smullen voor iedereen. Ideaal voor op een fuif of groot feest. Wij hebben meerdere beenhamkramen te huur voor grotere groepen met een maximum van ongeveer 1000 personen. Met een jarenlange ervaring en een fijn team kunnen wij u gasten vlot en goed voorzien van een lekker broodje beenham met mosterd of een andere saus. Goed idee? U kunt direct een foodtruck boeken tegen een scherpe prijs.

Onze mobiele beenhamkraam trekt heel wat gasten op een feest. De geur en gezellige uitstraling van onze beenhamwagen is op zich al een feest. Het gepekelde vlees is een streling voor de tong. Een culinaire verrassing voor al uw gasten. Beenham staat bekend om z'n luxe en is afkomstig van een varken. De losse structuur van het vlees en de originele smaak maken dit gerecht tot een delicatesse. Een mooi product dat zich ook nog eens leuk laat presenteren op een ambachtelijk broodje.

U kunt een keuze maken uit verschillende sauzen zoals mosterd, mayonaise, ketchup of curry. Wilt u andere sauzen, laat het ons gerust weten. Wij zorgen dat de gewenste sauzen aanwezig zijn. Het huren van een mobiele beenhamkraam op een feestje is de ideale gelegenheid om uw gasten eens goed in de watten leggen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor één van onze andere foodwagens. Wij bieden een breed assortiment.

Met onze mobiele beenhamwagen staan wij altijd in het middelpunt van de belangstelling, want onze beenhamwagens hebben een enorme aantrekkingskracht op jong én oud. Beenham is zacht, mals vlees. Ook kinderen zijn er gek op! Viert u een familiefeest of verjaardag? Dan is een beenhamkraam een absolute topper! We hebben geen stroom of andere voorzieningen nodig en kunnen dus ook op outdoor terreinen prima uit de voeten.

Het boeken van een mobiele beenhamkraam is simpel. U kunt beenhamkramen telefonisch reserveren of het contactformulier invullen. Weet u nog niet hoeveel gasten er komen? Dan kunt u dit op een later tijdstip nog even doorgeven. Het belangrijkste is dat u een dag reserveert.

We hebben beenham karren mobiel, dus rijdend, die overal kunnen worden geplaatst. Ze zijn voor professioneel verhuur bij u aan huis of voor uw bedrijf. We leveren maatwerk voor iedere locatie, dus ook bij u thuis of aan het bedrijf. Dit voor prijzen die u zeker zullen bevallen.

U kunt kiezen uit verschillende formules, zodat wij een beenhamwagen met assortiment kunnen leveren die past bij uw budget. Uiteraard krijgt u vooraf een prijsopgave, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u meer wensen naast die voor beenhamkarren, zoals drank en bediening? Ook dit kunnen wij voor u regelen. Kwaliteit en service staat bij ons op de eerste plaats. Neemt u maar eens contact met ons op.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap