Verhuur van tafelgerei

Verhuur van tafelgerei  Verhuur van tafelgerei

Tafelgerei kunt u huren tegen een scherpe prijs. Hiermee kunt u zorgen voor een mooie tafelaankleding, want naast bestek bieden wij ook servies en linnen te huur aan in allerlei kleuren en maten. Wij hebben tafelgerei in de verhuur voor onder meer grote, ronde maar ook rechte tafels. Ons servies en aankleding maken het geheel compleet. Ideaal als u een feest wilt vieren en veel gasten verwacht. Decoratiemateriaal, meubilair of een tent huren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom: alles voor en briljante borrel of een heerlijk diner.

In tegenstelling tot veel andere verhuur bedrijven kunt u ons 7 dagen bereiken voor onder meer het huren van tafelgerei. Tafelgerei is een breed begrip. U denkt al gauw aan bestek, linnen en servies maar u kunt bij ons nog veel meer feestartikelen huren zoals een dienbladen, onderzetters en placemats. Hebt u niet voldoende stoelen of tafels? Wij hebben een ruim assortiment te huur tegen een lage prijs. Wij brengen de gehuurde artikelen op locatie en na afloop halen wij alles netjes weer op. Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Ons verhuur bedrijf staat garant voor een onbezorgd feest waaraan niets ontbreekt. Op die manier hoeft u eigenlijk alleen nog maar de juiste mensen uit te nodigen om het geheel volledig en geslaagd te laten zijn. Ook bieden wij speciaal opdienmateriaal, zoals koelbakken voor drankflessen en opdienbestek. U kunt uw feestje in stijl vieren. Weg met het plastic tafelgerei.

Plastic tafelgerei is niet meer van deze tijd en bovendien slecht voor ons milieu. In ons verhuur assortiment hebben wij trendy tafelgerei voor zowel koude als warme gerechten. Handig, mooi, milieuvriendelijk en sterk. Leuk voor op tafel en ideaal voor een feest. U kunt zelf bepalen welke kleurencombinaties u wilt maken. Kiest u voor natuurlijke kleuren of kleurrijk tafelgerei? Indien gewenst, geven wij u vrijblijvend advies.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner in de verhuur van tafelgerei en andere benodigdheden voor op uw feest? Wij hebben een scala aan diensten waar u een keuze uit kunt maken; van het huren van tafelgerei tot mobiele foodwagens en van drankwagen tot biertapinstallatie. Wij leveren naar wens tegen een scherpe prijs. U kunt ons 7 dagen per week contacteren of een e-mail sturen. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe offerte. Salut!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap