Mobiele patisseriekraam

Mobiele patisseriekraam  Mobiele patisseriekraam

Onze patisseriekramen zijn te huur tegen een scherpe prijs. Dit betekent dat u met een klein budget ook een leuk feest kunt vieren. Met lekkere Belgische specialiteiten komen wij bij u thuis of op een door u gewenste locatie. Een mobiele patisseriewagen huren betekent genieten van een heerlijk banket op ambachtelijke wijze gemaakt; gebak, chocolade, petit fours en nog veel meer lekkernijen. Onze kleine, eetbare kunstwerkjes zullen zeker in de smaak vallen; ze zijn niet alleen een traktatie voor de mond, maar zeker ook voor het oog. U kunt een patisseriekraam huren op ieder gewenst moment. Belt u ons gewoon eens voor meer informatie. Ook onze concurrerende prijzen zullen u bevallen.

Een mobiele patisseriekraam kunt u vergelijken met een rijdend smulpaleis. Een smulpaleis dat voorzien van alle gemakken. U kunt uw gasten zelf bedienen of gebruikmaken van professioneel personeel, zodat u rustig kunt genieten van uw feest. Wij leveren kwaliteit in alle opzichten. Dit betekent onder meer dat wij uitsluitend gebruikmaken van verse ingrediënten. En dat proeft u!

Wij nemen als voorbeeld de populaire Petit Four. Letterlijk betekent Petit Four 'klein oventje' en doelt men op een oven met weinig vuur, op een lagere temperatuur gebakken. Het zijn kleine, fijne gebakjes die met de hand worden gemaakt. U kent ze vast wel, want vrijwel iedere banketbakker heeft dit in zijn assortiment. Bloem, vetstoffen en suikers vormen de belangrijkste ingrediënten. Maar onze patisseriewagen biedt nog veel meer. Hebt u speciale wensen? Laat het ons weten, want niets is onmogelijk.

Patisserie is luxe banket dat eigenlijk al heel lang bestaat, maar het was Antonin Carême die in de 18e eeuw grootse patisseriegerechten ontwikkelde, zoals merengues en de croquembouche en nougatcrème (chocoladepasta). Niet de choco die u bij de supermarkt koopt, maar pasta gemaakt van echte chocolade. In onze patisseriekraam kunt u het proeven. Een mobiele patisseriekraam huren zorgt voor een overheerlijk feest aan huis of fuif op een gezellige locatie. U kunt direct boeken.

Iedereen is gek op zoet! De suikers geven ons energie en maken ons blij. Waarschijnlijk is dit de reden waarom patisseriewagens zo populair zijn op een fuif. Ons ambachtelijk vakwerk staat garant voor creatieve kunstwerken met een onovertroffen kwaliteit. We hebben er voor gekozen grondstoffen te gebruiken die zich onderscheiden door hun karakter en hun kwaliteit voor een subliem en smaakvol resultaat.

Op een feest of andere bijzondere gelegenheid mag een patisseriekraam niet ontbreken. Omdat onze patisseriewagens in de verhuur mobiel zijn, kunnen wij op iedere locatie aanwezig zijn. Op grote en kleine evenementen mag u rekenen op maatwerk. Dit betekent dat wij ons assortiment in de patisserie karren kunnen afstemmen op de wensen van uw gasten. Als opdrachtgever bent u degene die uiteindelijk beslist wat wij gaan aanbieden, want u krijgt de rekening gepresenteerd. Onze patisserie karren zijn mobiel en in de verhuurvoor een feestje bij u thuis of aan het bedrijf.

De prijzen worden vooraf met u besproken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. U kunt kiezen uit een aantal formules. U betaalt per persoon een vast bedrag of wij rekenen af bij stukverbruik. Dit betekent dat per persoon het daadwerkelijke verbruik wordt gerekend. Wilt u meer weten over onze verhuuropties? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap