Mobiele oesterkraam

Mobiele oesterkraam  Mobiele oesterkraam

Met een mobiele oesterkraam op uw feest is succes gegarandeerd. Wij bieden u een originele oesterwagen op een uniek feest speciaal voor de fijnproevers. Het is geen alledaagse catering en met een oesterwagen kunt u uw gasten op een stijlvolle wijze verwelkomen. De beste visrestaurants kunnen niet aan onze kwaliteit tippen. Bovendien bieden wij verschillende verhuur formules aan. U bepaalt de beste optie en wij garanderen u de beste oesterkar op maat met professioneel personeel. Reken maar dat u veel complimenten krijgt.

Een mobiele oesterwagen huren is een goed alternatief voor de traditionele catering zoals salades, belegde broodjes enzovoorts. Het geeft een extra dimensie, want oesters zijn een delicatesse die u niet zo snel op een feestje aantreft. Ook gasten met een cholesterolarm of caloriearm dieet kunnen zich zeker te goed doen, want oesters eten is gezond. Met een oesterkar die ook nog eens mobiel onderscheid u zich van de rest. Oesters hebben een rijke uitstraling en geven daardoor uw feestje een stijlvol karakter. En de prijs kwaliteit verhouding van onze oesterkramen is echt geweldig te noemen. Dit betekent scherpe prijzen, want u betaalt per persoon een vast bedrag en u gasten kunnen onbeperkt smullen. Wat een maatwerk!

Oesters zijn weekdieren waarbij de schelp bestaat uit twee kleppen. Aan de binnenkant bevindt zich zacht vlees dat kan variëren van beige tot grijskleurig. De smaak verschilt. Sommigen zijn zout en anderen hebben een milde smaak. We kennen Zeeuwse oesters, maar ook andere soorten zijn populair zoals Creuses blanches de Normandië, Belon, Fines de claire en Gillardeau. Creuses blanches de Normandië oesters hebben een licht schelp en hun zachte en heerlijke vlees, hun unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma zullen de gehemeltes strelen.

De fine de claire wordt gekweekt in bassins langs de Atlantische kust. In de bassins komt een alg voor, die de oesters een bijna blauwige kleur en een zachte, volle smaak geeft. De nasmaak is bijna zoet te noemen. U kunt ze rauw eten, maar omdat het glibbert op de tong zijn er mensen die ze graag gegrild eten. Onze oesterwagens beschikken over moderne apparatuur, zodat wij oesters kunnen bereiden zoals u dit wenst. Ook dit noemen wij maatwerk.

Een mobiele oesterkraam huren betekent niet dat het menu alleen uit oesters hoeft te bestaan. U kunt het menu uitbreiden met bijvoorbeeld mosselen of zelfs een rijkelijk gevuld zeebanket. Voor dergelijke menu´s op maat adviseren we om contact te nemen zodat we samen het beste arrangement op maat voor u kunnen boeken. Oesterkramen zijn rijdend en geschikt om voor een feest of fuif te gebruiken bij u thuis of aan het bedrijf.

Om u en uw gasten zo goed mogelijk te bedienen, is ons vriendelijke personeel een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Ze houden van interactie met uw gasten. Zij dragen dan ook graag bij aan het succes op úw feest. Omringd door goede zorgen, fantastisch eten en nostalgische mobiele oesterkarren staan wij garant voor een onvergetelijke happening. Wilt u daar onderdeel van uitmaken? U hoeft alleen maar een arrangement te boeken. Wij komen op locatie en aan huis.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap