Mobiele frituurwagen

Mobiele frituurwagen  Mobiele frituurwagen

Een mobiele frituurwagen huren met toebehoren is pas echt genieten. Met een breed assortiment aan friet en snacks kunnen wij heel wat puntzakjes vullen waar wij jong en oud blij mee maken. Wij komen op locatie. Dit betekent dat wij ook bij u aan huis kunnen komen. Een verjaardag binnenkort? Wilt u onbeperkt genieten van lekkere snacks? U kunt direct boeken of contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Onze verse friet en smakelijke snacks worden altijd vers gebakken op locatie. Om het u nog makkelijker te maken komt ons ervaren personeel mee. Door onze jarenlange kennis en ervaring zetten wij professioneel personeel in op de juiste plaats. Zo hoeft u zelf niets anders te doen dan alleen maar te genieten. Wij zijn een half uur voor aanvang aanwezig om onze plek in te nemen en de frituren te verwarmen. Het huren van een mobiele frituurwagen is een schot in de roos op ieder feestje. Lekker ouderwets en daarom extra leuk.

Onze frituurwagens zijn populair, want friet behoort nog altijd tot de populairste snacks van België en Nederland. Friet wordt vaak gegeten met saus. Traditioneel is mayonaise de meest gegeten saus bij de friet. Omdat mayonaise erg vet is, gebruiken veel mensen tegenwoordig ook sauzen die minder calorieën bevatten, zoals curry, fritessaus en ketchup.

Wij hebben meerdere frituurwagens te huur. Dit betekent dat wij ook op grote feesten of evenementen bezoekers en gasten vlot kunnen bedienen. Geen lange rijen en ongeduldige mensen, want wij kunnen de inwendige mens op tijd voorzien van een lekkere snack. Uiteraard voldoet onze frituurwagen aan alle hygiëne-eisen en veiligheidseisen van deze tijd.

Onze mobiele frituurwagen kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Wij hebben geen extra voorzieningen nodig, maar natuurlijk wel voldoende ruimte. Het is een gezellig ingerichte wagen, die meteen al zorgt voor de juiste sfeer. Sfeer op een feest of fuif is belangrijk, want zonder sfeer geen gezellig feestje. Onze frituurwagens en de lekkere snacks zorgen al snel voor de juiste stemming. Wij komen met onze mobielfrituurwagen ook graag bij u thuis.

Een frituurwagen huren op locatie is een unieke manier om uw gasten blij te maken. Wij bakken onder meer Vlaamse friet en snacks naar wens, dit op ieder tijdstip van de dag. Voor kinderfeestjes komen wij vaak overdag aan huis en voor grote feesten op locatie zijn wij door de week en in het weekend onderweg.

Onze frituurwagens zijn een leuke attractie op zich en onze lekkere snacks maken het geheel compleet. De wagens zijn te huur tegen gunstige prijzen. Op een fuif of feestje zijn wij een graag geziene gast. Heeft u interesse? Dan bieden wij u een keuze uit verschillende formules, zodat wij u een frituurwagen en assortiment kunnen leveren passend bij uw budget. Voor reserveringen kunt u het contactformulier op deze website invullen of bel ons om direct te boeken. Wij heten u graag welkom.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap