Mobiele ijswagen

Mobiele ijswagen  Mobiele ijswagen

Onze mobiele ijswagens zijn professioneel ingericht en zien er sfeervol uit. En het allerbelangrijkste: wij maken overheerlijk ijs. In ons ijskraam treft u verschillende smaken ijs aan; van aardbeien tot karamel. Als u een ijswagen huurt, kunt u zelf beslissen welke smaken er mee gaan. Kleine kinderen en volwassenen maakt u er blij mee, want wie houdt er nu niet van ijs? U kunt uw gasten verrassen op een feestje of fuif. Wij komen op vrijwel iedere locatie. Ook bij uw thuis! Meer weten over onze ijskramen? Neem dan direct contact met ons op.

U kunt een authentieke, mobiele ijswagen huren met ambachtelijk gemaakt ijs. Vers ijs op uw feestje betekent een vrolijke boel. En dat is nu net de bedoeling van een feest; mensen blij maken. Een ijskraam kan een leuk onderdeel zijn van de entourage op een feest, maar bovenal is ons ijs superlekker! Puur en vers. Onze ijskraam voldoet aan de strengste hygiëne eisen en heeft maar een beperkte ruimte nodig waardoor hij bijna overal neergezet kan worden.

Met de komst van mobiele wagens is er een begin gemaakt om unieke concepten aan te bieden. In ons assortiment is de ijskraam één van de populairste wagens, want ijs is voor iedereen een ware traktatie. De lekkere smaak is onovertrefbaar. Over het ontstaan van ijs doen allerlei verhalen de ronde. Waarschijnlijk was het de ontdekkingsreiziger Marco Polo die ijs introduceerde in Europa. En het resultaat kennen we. Iedereen houdt van ijs.

Vooral in de zomer zijn ijsjes gewild. Het huren van een mobiele ijswagen is dan ook altijd een schot in de roos! Het geeft een extra dimensie. Onze ijswagens zijn praktisch ingericht om hoorntjes en leuke coupes te vullen met vers ambachtelijk roomijs van topkwaliteit. Onze ijskramen zijn te huur met of zonder personeel. Wij komen op vele locaties in België en Nederland zoals in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant.

Hebt u een binnenkort een groot evenement? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Voor grotere feesten maken wij een oplossing op maat. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat u meerdere ijswagens nodig hebt. Wij denken graag met u mee over wat de beste oplossing is.

Als specialist in verhuur van ijswagen hanteren wij scherpe prijzen. De prijzen worden vooraf met u besproken, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. De kosten van een feest kunnen al snel hoog oplopen. U kunt kiezen uit een aantal formules. U betaalt per persoon een vast bedrag of wij rekenen af bij stukverbruik. Dit betekent dat per persoon het daadwerkelijke verbruik wordt gerekend.

Voor ons is een mobiel ijs karretje maatwerk, want de ijskarretjes, die wij in de verhuur hebben, worden afgestemd op uw wensen. En de prijs zal u zeker meevallen.

Een ijswagen kunt u combineren met een andere eetwagen als u bijvoorbeeld een hele ‘feest’maaltijd wilt laten serveren. Wij hebben ook dat gebied talloze mogelijkheden én de nodige drankwagens te huur. Wilt u advies of een offerte? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Mede dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ook u zeker van dienst te zijn.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap