Mobiele steakkraam

Mobiele steakkraam  Mobiele steakkraam

Een mobiele steakkraam boeken is een ware traktatie voor uw gasten. Wij hebben een steakwagen voor elke groepsgrootte te huur; van 1 tot 1000 personen. Voor grote(re) groepen zorgen wij voor meerdere steakkramen, zodat er geen lange wachtrijen ontstaan. Op een klein feest zorgen wij voor een authentieke steakwagen, want naast lekker vlees is een gezellige sfeer belangrijk. Met professioneel personeel en maatwerk zorgen wij voor een fantastische belevenis. Onze authentieke vleesgerechten zullen uw gasten zeker verblijden.

In onze eigen mobiele steakwagen wordt vlees wordt met zorg bereid naar wens; bakken, braden of grillen. Bakken is een snellere bereidingswijze dan braden, maar niet alle vleessoorten lenen zich daarvoor. Vooral de grotere vleesdelen, zoals rosbief en fricandeau, braden het fijnste in de braadpan. Dit komt omdat de pan veel beter de warmte opslaat. Het vleesproduct eerst aan alle kanten dicht schroeien, waarna het vlees rustig door kan garen.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor wij vlot kunnen inspelen op wensen van gasten. Belangrijk, want op een fuif of feestje wilt u alleen maar blije gezichten zien. Lekker eten maakt mensen blij. En met onze kunde en kennis komt dit helemaal goed. Wij kunnen diverse vleesgerechten zoals een steak vers bereiden. Een echte steak is mals rundvlees zoals een biefstuk. De gewone biefstuk wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende. Kogelbiefstuk wordt gesneden van de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Het verschil is dat het ene gerecht wat malser smaakt dan de ander. Wij leveren maatwerk met onze steakwagens.

Omdat de ene gast meer behoefte heeft aan vlees dan de andere, zorgen wij ook voor voldoende groenten, aardappelen en frietjes. Op wensen inspelen noemen wij maatwerk en daar kunt op vertrouwen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij houden met iedereen rekening. Het op maat huren van een steakkraam betekent dat u en uw gasten een enorme keuze kunnen hebben. Samen met u stellen wij ruim van tevoren een menu op.

Als verhuur specialist in mobiele foodwagens zijn wij er trots op onze steakkramen, want dit betekent lekker én gezond eten. En met stokbrood of Vlaamse friet is het smullen geblazen. Bovendien bieden wij ongelooflijke scherpe prijzen. Dit betekent dat een steakwagen voor iedereen betaalbaar is. Wij komen graag bij u aan huis of op locatie. Onze steak karren zijn mobiel en in de verhuur voor thuis of aan het bedrijf. Ze zijn dus rijdend en we komen waar dan ook voor u op locatie. Het is maatwerk.

Iets vieren betekent nog niet dat u onbezorgd kunt feesten. Het vergt een goede voorbereiding. De catering is een belangrijk onderdeel. Eten en drinken tot in perfectie verzorgen, daar zijn wij goed in. Pure ambacht tegen een scherpe prijs. Wij hebben voor u twee interessante formules. U kunt kiezen voor een vast bedrag per persoon voor een onbeperkt aantal consumpties of u kunt betalen per stuk; dit wil zeggen dat het totaalbedrag gelijk is aan het aantal consumpties. Voor welke formule u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles tot in het kleinste detail wordt geregeld. Contacteer ons als u speciale wensen heeft, want wij zijn er voor ú. Niets in onmogelijk!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap