Mobiele smoothie wagen

Mobiele smoothie wagen  Mobiele smoothie wagen

Het huren van een mobiele smoothie wagen is uniek, gezellig en lekker. U kunt uw gasten voorzien van een fruitig drankje dat wij naar wens bereiden. Met fruit, ijs of een groene smoothie, die bereid is met spinazie en tarwegras. De talloze recepten geven ons de gelegenheid om maatwerk te bieden. Voor elk wat wils. Met een smoothiewagen is het pas echt feest op uw feestje aan huis! U kunt boeken tegen een scherpe prijs.

Onze smoothiekramen zijn te huur tegen concurrerende prijzen. Dit betekent dat u voordelig een drankje op maat kunt bestellen. Het zijn gezonde dranken die energie geven. Er zijn mensen die iedere dag een smoothie drinken om de hele dag fit te blijven. Doordat wij met veel verschillende soorten verse vruchten en groenten werken is de smaak optimaal. En waar u zeker van kunt zijn is dat onze drankjes boordevol vitaminen zitten.

Onze mobiele smoothiewagens zijn professioneel ingericht en we komen ermee bij u op locatie. Het belangrijkste hulpmiddel om een lekker, fruitig drankje te maken is onze krachtige, glazen blender om ook harde ingrediënten te blenden, zoals bevroren spinazieblokjes, ijsblokjes, noten, zaden, pitten en harde groentes. Tijdens het blenden kan een instabiele blender door de trillingen omvallen. Dit willen we natuurlijk voorkomen! Het blenden gaat supersnel, want binnen enkele seconden is uw smoothie klaar.

Een wagen kunt u huren met of zonder personeel. Zelf een smoothie maken is in principe zo geleerd. Wij stellen onze wagens beschikbaar voor diegene die het leuk vindt om creatief te zijn. Op verzoek kunnen wij er voor zorgen dat u de lekkerste ingrediënten voor uw fuif of gezellige bijeenkomst tot uw beschikking hebt. Wellicht een leuk idee voor een kinderfeestje? En u kunt zien hoeveel pret ze beleven in onze kramen met het maken van dit gezonde drankje! Spelenderwijs zien ze dat gezond eten en drinken ook leuk kan zijn!

Een smoothiekraam huren heeft nog andere voordelen, want u hoeft geen boodschappen te doen. Met onze mobiele wagen hebt u in één keer het complete assortiment thuis dat nodig is om heerlijke smouthies te maken. U kunt direct beginnen en genieten van onze smouthiewagen.

Als specialist in de verhuur van smoothiekramen kunt u het hele jaar door zo’n authentieke kraam huren. Het hoeft geen zomer te zijn voor dit ietwat tropische drankje, want wij kunnen seizoensgebonden smoothies maken. Aardbeien, frambozen of kiwi? Vrijwel alles is mogelijk. Onze smouthie wagen zal u zeker bevallen.

Met onze mobiele smoothiewagens voorzien wij jaarlijks gasten op evenementen en feesten van verse smoothies. Uiteraard voldoen onze wagens aan alle hygiëne-eisen, want zowel kwaliteit als veiligheid staat bij ons voorop. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Het enige dat u hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. Wilt u persoonlijk worden geholpen? Belt u ons dan gerust. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap