Foodtruck met Cote à l´os

Foodtruck met Cote à l´os  Foodtruck met Cote à l´os

Voor de echte vleesliefhebber is Cote à l’os een ware smaakbeleving. Het is gegrild rundvlees van maar liefst 10 bij 30 cm en 7 cm dik! Het vetrandje dat rond het stuk tussenrib met bot zit, geeft bovendien extra veel smaak. In onze mobiele foodtruck bereiden wij dit gerecht vers voor u klaar. Het is een bijzonder vleesgerecht dat u prima met andere gerechten kunt combineren zoals friet en sla. Een foodtruck met Cote à l’os zorgt voor een onvergetelijke smaakervaring. Heeft u interesse? Het enige dat wij van u willen weten is waar wij met onze foodtruck naar toe moeten rijden en hoeveel gasten u verwacht. Daarna kunt u meteen boeken.

Een foodtruck met Cote à l’os op een feest of fuif trekt de aandacht. De authentieke wagen is een blikvanger en de geur van het vlees zal niet onopgemerkt blijven. Bij het zien van de omvang van het vlees zal menigeen bewonderend blijven kijken. En liefhebbers van lekker eten hechten niet alleen veel belang aan de smaak van voedsel, maar staan ook even stil bij de presentatie ervan. Onze foodtruck biedt dan ook de ultieme gelegenheid om uw gasten eens blij te verrassen. Wij kunnen op iedere locatie aanwezig zijn; bij u thuis of in een feestzaal. Onze wagen is mobiel; vergelijk het met een rijdende keuken.

Met een foodtruck met Cote à l’os is uw feest niet meer van de kaart te vegen; het zorgt voor een onvergetelijke herinnering. Maar zelden krijgen uw gasten zo’n lekker, groot stuk vlees geserveerd. Het is puur rundvlees van de beste kwaliteit. Door onze manier van bereiden is het vlees heerlijk mals, zodat het makkelijk te snijden is.

Cote à l’os wordt gegrild. Dit doen wij om de pure, natuurlijke sappen van het vlees te bewaren, zodat de smaak optimaal blijft. Omdat tijdens het grillen de hitte van alle kanten komt, hebben wij maar een korte bereidingstijd nodig. Dit betekent dat wij ook grote groepen gasten vlot kunnen voorzien van een lekkere maaltijd.

Vlees grillen heeft voordelen. Iedereen met getrainde smaakpapillen weet dat er geen betere manier bestaat om de echte smaak van vlees tot zijn recht te doen komen. Een ander voordeel is dat er weinig tot geen vet wordt toegevoegd; dit betekent gezond eten. Met het huren van een foodtruck met Cote à l’os investeert u niet alleen in de smaak van uw voedsel, maar ook in uw eigen gezondheid en die van uw gasten.

De foodtrucks die wij te huur aanbieden zijn professioneel ingericht en voldoen aan alle hygiëne- en veiligheidseisen, want uw welzijn staat bij ons voorop. Zijn er visliefhebbers op uw feestje, dan kunnen wij een combinatie van verschillende gerechten bereiden. En natuurlijk houden wij rekening met vegetariërs. Vegetarische gerechten kunnen apart worden bereid. Heeft u nog andere wensen, laat het ons dan gerust weten. Alles is mogelijk. Vraagt u maar eens een vrijblijvende offerte aan. Wij geven u graag een scherpe aanbieding, want een foodtruck met Cote à l’os is nu voor iedereen betaalbaar.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap