Drankencatering

Drankencatering  Drankencatering

Drankencatering aan huis is erg praktisch om al uw gasten te kunnen voorzien van het juiste drankje. Houdt u een feest op een bijzondere locatie, dan zorgen wij voor een breed assortiment waar iedereen uit kan kiezen zoals wijn, cocktails, bier en uiteraard frisdrank! U kunt kiezen uit twee geweldige formules. En wij leveren maatwerk, zodat u nooit teveel hoeft te betalen. Meer weten? Bel ons of leest u verder.

Voor het verzorgen van uw drankencatering kunt u kiezen uit een all-in formule of een per stuk formule. All-in betekent dat wij een vast bedrag per persoon berekenen voor een onbeperkt aantal consumpties. Per stuk is het totaalbedrag op basis van de genoten consumpties. De all-in formule heeft als belangrijk voordeel dat u van tevoren weet wat de kosten zullen zijn. De keuze die u maakt kan afhangen van bijvoorbeeld de duur, het tijdstip en de gelegenheid van uw feest. U bepaalt. Alles zal in overleg met u of met de contactpersoon op locatie uitgevoerd worden.

Drankencatering op een feestje zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Uw gasten worden naar wens bediend; de één maken wij blij met een eigengemaakte cocktail terwijl een ander kan genieten van één van onze gekoelde speciaalbieren. Drankencatering is onze specialiteit, maar daarnaast kunnen wij ook zorgen voor lekkere zoete en hartige hapjes. Denk aan toast met verschillende tapenades, belegde broodjes zalmrolletjes, gevulde tomaatjes of chocolade truffels. Het bereiden van de hapjes doen wij op het laatste moment, zodat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit. Onze prijzen voor dit alles? Dit hangt af van uw wensen.

Drankencatering op locatie of bij u aan huis is voor ons veel omvattend. Daarbij hoeft u niet alleen te denken aan gekoelde fris- en alcoholhoudende dranken, want is er veel meer. Zo denken wij dan ook aan welkomstdrankjes en aan warme dranken zoals chocolademelk, koffie en thee. En u kunt rekenen op professionele bediening. Onze bediening bestaat uit een team van ervaren medewerkers die vlot kunnen inspelen op uw wensen en die van uw gast(en).

Vindt u het ook zo vervelend als u aan het einde van de avond te weinig tijd heeft gehad om met uw gasten te praten? En hebt u geen zin om te sjouwen met flessen en zware kratten? Dan is kiezen voor een drankencatering een goede keuze. Met onze mobiele wagen kunnen wij vrijwel op iedere locatie aanwezig zijn. Zelfs bij u voor de deur! Wij verzorgen voor u de gehele avond zodat u uw feestje kunt vieren en tijd kunt besteden aan uw gasten; zoals het hoort.

Heeft u speciale wensen? Laat het ons weten, want vrijwel niets is onmogelijk. Geniet van onze professionele drankencatering tegen een scherpe prijs. Wij zijn graag op uw fuif aanwezig! Wij ontzorgen u graag op ieder gebied. Dit betekent dat wij ook alles proper achterlaten; geen afwas en geen volle vuilniszakken met blikjes en flessen. Contacteer ons maar eens.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap