Mobiele frituurkraam

Mobiele frituurkraam  Mobiele frituurkraam

Met onze mobiele frituurkraam kunnen wij op iedere fuif aanwezig zijn. Een klein feestje aan huis of een groot feest op uw bedrijf? Het is voor ons geen probleem, want wij bieden meerdere frituurkramen te huur aan. Wilt u een frituurkraam huren voor een familiefeest of bedrijfsfeest? Onze professioneel ingerichte frituurwagens maken het mogelijk om zowel kleine als grote groepen te bedienen. Op locatie of thuis? Samen met u stellen wij het assortiment samen waar uw gasten uit mogen kiezen.

Met het huren van een frituurkraam doet u iedereen een plezier, zowel jong als oud. Frietjes en snacks zijn nu eenmaal populair; we groeien ermee op. Ongezond? Wel een beetje, maar het is o zo lekker. En alles wat we met mate eten, mag. Kijk maar eens op tv, we zien dagelijks de reclame ‘geniet, maar drink met mate’ voorbij gaan. Wij bakken in 100% plantaardig frituurvet/olie, zodat frietjes en snacks minder vet zijn. En op een feestje mogen we best even ‘gek’ doen.

Een frituurkraam huren is een perfecte oplossing voor het verzorgen van het eten voor uw gasten. Veel mensen denken dat een frietkraam huren een dure aangelegenheid is, maar niets is minder waar bij onze kraamverhuur. U kunt vooraf een prijs afspreken welke zeer concurrerend zijn. U betaalt dan ook altijd de laagste prijs voor het huren van één van onze mobiele frituurkramen.

U mag zelf gaan bakken of u kunt gebruikmaken van onze bediening om professioneel voor de dag te komen. Op sommige feesten is dit belangrijk, bijvoorbeeld bij een bedrijfsfeest of jubileum. Dan heeft u geen zin en tijd om voor zoveel gasten frietjes te bakken. Dan zijn andere zaken belangrijker. Voor een familiefeest bij u thuis kan dit anders zijn. Bij een intiem feestje hebt u liever geen ‘vreemden’.

Qua mobiele frituurkramen en andere foodwagens zijn er de laatste jaren steeds meer mogelijkheden binnen de kramenverhuur bij gekomen. Er zijn andere behoeften en als bedrijf spelen wij daar op in. Zo bieden wij een breed scala aan foodwagens en drankwagens met verschillende formules. Dit betekent dat wij altijd maatwerk kunnen leveren.

De frituurkraam is misschien wel de ‘oudste’ kraam, maar nog steeds ontzettend populair. In de jaren ’50 kregen de eerste frituurkramen een vaste plek en bepaalden in die tijd het straatbeeld en waren al rijdend zeer sfeerbepalend voor de omgeving. Tegenwoordig zijn we mobiel en kunnen op iedere locatie gezelligheid brengen. Heeft u interesse? U kunt direct boeken of contact met ons opnemen voor meer informatie over mogelijkheden, prijzen, enz. Wij staan u graag te woord.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap