Verhuur van tenten

Verhuur van tenten  Verhuur van tenten

Als specialist in de verhuur van tenten kunt u een feesttent in verschillende afmetingen huren tegen een scherpe prijs. Naast de wensen van een mooie tent helpen wij u ook graag met de catering, inrichting en aankleding. Een tent huren kan verschillende doeleinden hebben; een bruiloft, verjaardagsfeest of een gezellig tuinfeest. Wij hebben tenten te huur voor kleine en grote feesten tegen lage prijzen! Contacteer ons voor meer informatie.

Een tent huren betekent dat u uw gasten kunt voorzien van een prettige en droge zitplaats, want ook bij regenachtig weer kan uw feestje doorgaan. Met een gehuurde feesttent bent u niet langer afhankelijk van het weer of de temperatuur; eventueel met tentverwarming. De tent kan volledig naar uw smaak worden ingericht. Verhuur van tenten is meer dan alleen maar het opzetten van een tent! Het is een fijn vak dat vraagt om creativiteit en flexibiliteit.

De feesttenten die wij verhuren zijn van professionele kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld een tent huren van PVC en glazen wandpanelen. Deze fladderen niet zoals tentzeil wel kan doen, ze isoleren beter en het straalt meer klasse uit dan een standaard tentdoek. Vloerframes dienen al sterke en flexibele ondergrond. Vloerframes kunnen direct als tentvloer worden gebruikt of u kunt er een andere vloer, zoals tapijttegels, overheen leggen. Wij richten uw tent in zoals u dit wenst om van uw feest een onvergetelijke happening te maken.

Verhuur van tenten betekent dat u bij ons ook materialen voor de inrichting kunt huren. U kunt dan denken aan meubilair zoals stoelen, tafels en een bar; decoraties en verlichting. Omdat wij het transport en de op- en afbouw in eigen beheer hebben, kunnen wij u altijd de scherpste prijzen en de meest efficiënte manier van leveren garanderen. Bovendien vraagt ieder feest om een eigen benadering en hiervoor nemen we graag samen met u de tijd. Persoonlijk advies en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten bij het huren van een tent. De ruimte, de hoogte en het materiaal. Iedere tent heeft z’n specifieke eigenschappen die, al naar gelang het gebruik dat u van de tent maakt, zwaar of minder zwaar wegen. PVC tenten zijn perfect om te gebruiken als partytent. Het materiaal is sterk en door de thermisch gelaste naden van het zeil is deze tent nog beter bestand tegen wind en 100% waterdicht.

Verhuur van tenten? Wij geven u graag advies welke tent het beste bij uw feest past. Wij verzorgen de op- en afbouw en eventueel ook feestmaterialen. Een tent huren betekent zonder zorgen feesten. De prijs? U kunt ons bellen of direct vragen om een offerte.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap