Mobiele drankkraam

Mobiele drankkraam  Mobiele drankkraam

Bent u op zoek naar een mobiele drankkraam voor uw borrel, bruiloft of zakelijk evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als specialist in de verhuur van drankwagens zorgen wij voor maatwerk. Met onze service bent u verzekerd van een goed aanbod van frisdranken en alcoholische dranken op ieder feest of fuif. U kunt ervoor kiezen om een vaste prijs per persoon te betalen zodat uw gasten onbeperkt drankjes kunnen bestellen of u kunt ervoor kiezen om per consumptie af te rekenen.

U kent uw eigen gasten natuurlijk het beste en kunt wellicht een inschatting maken hoeveel zij gedurende het feest zullen drinken. U zult waarschijnlijk wel weten wie er alcohol drinken, fris of iets anders. U kunt onder meer kiezen uit sterke drank zoals gin en whisky, maar ook diverse soorten wijnen en cocktails. Samen met u zorgen wij dat er voldoende drankvoorraad is. Onze ervaren medewerkers zijn professioneel en weten vlot op wensen in te spelen. Bovendien zorgen zij ervoor dat de glazen goed gevuld blijven.

Het assortiment van onze drankkraam die u kunt huren is afhankelijk van uw wensen en het soort feest. Op een babyborrel zal minder alcohol worden geschonken dan op een vrijgezellenfeest. Wij passen onze voorraad dan ook steeds aan. Zijn er kinderen op het feestje, dan zorgen wij voor voldoende frisdrank. Zo kunnen wij onze mobiele drankwagen helemaal afstemmen op uw wensen en de vereisten van het feest.

We zijn niet alleen een specialist in mobiele drankkramen, maar ook in catering zodat wij meer kunnen bieden dan alleen drank. Een combinatie van een drankkraam met een lekkere snack of maaltijd zorgt voor succes op ieder feestje. Wij zorgen ervoor dat uw gasten verwend worden en u heeft verder geen zorgen. Belt u ons maar eens voor meer informatie. De prijzen voor een drankkar zullen u meevallen.

Wij hebben mobiele drankkramen te huur die een gemixte mogelijkheid bieden, maar ook een drankwagen met uitsluitend ambachtelijk gebrouwen bieren en bijbehorende glazen: een mobiel café aan huis of rijdend op locatie. Belgische ambachtelijk gebrouwen bieren zijn wereldberoemd. De keuze is gevarieerd van; bier op fles, op vat, lichte en sterke bieren, blonde, amberkleurige en donkere bieren. Met fruit of juist met een intense hoppige afdronk.

De Belgische biercultuur geldt als een van de meest verfijnde van de wereld, want het is het enige land waar bier van spontane gisting wordt gebrouwen. De basis ingrediënten zijn graan, hop, gist en natuurlijk water. De beste bieren hebben wij opgenomen in ons assortiment en laten u en uw gasten hier graag van meegenieten in onze mobiele drankkraam. U hoeft alleen maar op de gewenste datum een drankkraam te boeken. Leuk voor op een bedrijfsfeest of fuif aan huis. En helemaal van deze tijd, want bier is nog nooit zo populair geweest.

De toenemende populariteit van ambachtelijk gebrouwen bieren zorgt ervoor dat wij een graag geziene gast bij u thuis zijn. Heeft u niet zoveel kennis van bieren? Dan kunt u uiteraard advies krijgen over deze verschillende speciaalbieren en een leuke opbouw, passend bij uw fuif, feest of evenement. Wij leveren een drankwagen op maat. Dit betekent dat wij de voorraad afstemmen op het beschikbare budget. Contacteert u ons maar eens!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap