Mobiele wafelkraam

Mobiele wafelkraam  Mobiele wafelkraam

Een mobiele wafelkraam kunt u huren om iets te vieren of om mensen eens blij te verrassen. Er zijn ontelbare dingen waar u een ander mee kunt verrassen, maar een wafelwagen is toch wel heel bijzonder. Iemand blij maken kan om verschillende redenen; misschien is de ‘gelukkige’ wel verzot op wafels? Omdat onze wafelkramen mobiel zijn, kunnen wij op iedere locatie komen. Zelfs bij u voor de deur! Wij leveren maatwerk tegen een scherpe prijs. U kunt meteen een wafelfestijn boeken!

Een mobiele wafelwagen trekt veel liefhebbers. De heerlijke geur doet menigeen smelten. In onze wafelkraam kunnen wij allerlei soorten maken onder meer Luikse en Brusselse wafels. Karakteristiek aan de Brusselse wafel is de grootte, de rechthoekige vorm en de diepe, grote vierkante inkepingen en lichte structuur. De aanblik zal niemand onberoerd laten. En kan worden gegeten met poedersuiker of slagroom. Voor meer zoete lekkernijen kunt u onze wafels combineren met pannenkoeken, smoutebollen of zelfs ijsjes. Wij maken al uw wensen mogelijk tegen een kleine prijs!

Als u denkt dat wafels altijd voor iedereen waren weggelegd, dan hebt u het mis. Het waren lekkernijen voor de elite, slechts de adel en rijken konden zich zo'n lekkernij permitteren. Die tijd ligt gelukkig achter ons, want onze mobiele wafelkraam kan iedereen huren. De prijs is gunstig en de kwaliteit is voortreffelijk. En, niet te vergeten, wij leveren op maat!

Wanneer wafels precies zijn ontstaan, kan men niet met zekerheid zeggen. Er is ooit een recept teruggevonden uit 1874 waar duidelijk het woord ‘Brusselse wafel’ in vermeld staat, maar meer weten we niet. Zoals met vele recepten werd ook dit hemelse geschenk waarschijnlijk van moeder op dochter doorgegeven. De Brusselse wafel geniet nu zelfs internationale bekendheid, maar hij blijft onze Belgische glorie en is superlekker.

Een authentieke wafelwagen is rijdend en blijft een aanwinst op elk feest. Mensen kunnen heen en weer lopen en tussendoor gezellig met elkaar praten. Het zorgt voor een ongedwongen sfeer en blije gezichten. Onder het genot van een warme wafel ontstaan de mooiste momenten. Knusse en fijne momenten die memorabel zijn.

Als u met collega’s, vrienden of familie iets te vieren hebt, is gebruikmaken van onze verhuur dienst een origineel idee. Een mobiele wafelkraam huren is altijd al populair geweest. Wij komen op locatie of bij u thuis. Een wafelwagen aan huis of in uw straat betekent een gezellige boel. Buren en andere bewoners kunt u mee laten genieten. Maar u kunt het intiem houden, want wij kunnen ook in uw achtertuin parkeren. Wafelkarren zijn mobiel en als u een wafelkar wilt huren, dan hebben wij deze voor u in de verhuur. De prijzen zullen u meevallen.

Onze wafelwagens kunnen kleine en grote groepen bedienen. Ook tijdens piekmomenten zijn wij in staat uw gasten vlot en efficiënt van dienst te zijn en toch hoogwaardige kwaliteit te garanderen. Wij zijn in staat grote volumes te creëren. En onze mobiele wafelkramen laten zich probleemloos combineren met een van onze vele andere eet- en drankwagens die wij te huur aanbieden. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij garanderen succes én op het volgende nostalgische feestje zijn wij weer graag van de partij. Wafel karren zijn geschikt voor een fuif of een feestje, maar ook bij een presentatie op een professioneel bedrijf, draagt het bij tot succes.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap