Mobiele frietwagen

Mobiele frietwagen  Mobiele frietwagen

Een mobiele frietwagen huren is een geweldig idee om alle gasten eens flink te verrassen. Een lekkere snack gaat er altijd in, want feesten maakt hongerig. Bovenal is het huren van een frietwagen een ongedwongen manier van catering. Niemand hoeft verplicht aan tafel te zitten. Een frietje of snack kan men zelf gaan halen, zodra wij onze luifel openen. Wees origineel en huur vandaag nog één van onze sfeervolle frietwagens.

In onze mobiele frietwagen bereiden wij alle frieten naar eigen recept. Ons geheim is én het juiste vet én de juiste aardappel én de juiste temperatuur voor de beste frietjes. Ze kunnen worden geserveerd in ouderwetse puntzakken of in bakjes en u kunt ze lekker opeten met uw vingers! Eten met uw vingers zorgt bij friet voor een betere smaakbeleving. U proeft de puurheid van de aardappel. Veel frietplezier!

Onze frietwagens zijn professioneel ingericht. Dit betekent dat wij zowel kleine als grote groepen vlot kunnen bedienen. Een professionele, mobiele eetstand op uw feest of fuif betekent ook dat u zich over de catering geen zorgen hoeft te maken, want wat men ook kiest, wij zorgen dat het als een feestje smaakt! Bovendien kunnen uw gasten met onze all-in formule eten zoveel zij willen. U betaalt een vast bedrag per persoon. Heeft u andere wensen? Laat het ons gerust weten. Net zoals kwaliteit staat ook service bij ons hoog in het vaandel. Bovendien leveren wij maatwerk tegen een scherpe prijs.

Onze frietwagens komen bij u thuis of op het bedrijf en zorgen voor een culinair genoegen voor uw gasten; kies dus onze frietkramen die als perfect maatwerk bij u langskomen.

Als specialist in de verhuur van mobiele wagens is onze frietwagen altijd populair. Dit dat dan ook een reden waarom wij vragen om tijdig te boeken. U weet dan zeker dat wij op uw feest aanwezig kunnen zijn. Het maakt niet uit of het feestje aan huis is of op locatie, want wij zijn immers mobiel. Wij zorgen voor goede catering en gezelligheid, want een mobiele friet wagen is en blijft een sfeermaker. Omringd door onze goede zorgen, fantastisch eten en nostalgische mobiele frietwagens, staan wij garant voor de beste catering. Wat u ook kiest, het is altijd heerlijk. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Belt u ons dan gerust. Wij geven u graag een scherpe offerte. En, niet te vergeten, wij leveren op maat! En wij garanderen succes. Op uw volgende feestje zijn wij dan ook graag van de partij.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap