Mobiele pannenkoekenkraam

Mobiele pannenkoekenkraam  Mobiele pannenkoekenkraam

Een mobiele pannenkoekenkraam huren is een leuk idee als er ook kleine gasten op uw feestje zijn. Wij bakken pannenkoeken die zowel koud als warm gegeten kunnen worden. Uiteraard zijn ze het lekkerst wanneer ze nog warm zijn. De heerlijke lucht trekt altijd de aandacht!

Wij bakken op elke locatie verse pannenkoeken voor iedereen; aan huis, op een buurtfeest of op uw verjaardag. Met een pannenkoekenwagen geeft u een extra dimensie aan zo’n bijzondere dag. Als extra opties kunnen wij zorgen voor een ijsbuffet en een drankenarrangement. En u kunt ook nog eens professioneel personeel inhuren! U kunt direct boeken om er zeker van te zijn dat wij ook op uw feestje zullen zijn.

Wie denkt dat een pannenkoek een oerhollandse lekkernij is, heeft het mis. Ook in België zijn we verzot op deze lekkernijen. Het is wel een eeuwenoud recept dat eerst bestond uit boekweit, een graansoort, water, melk, gesmolten boter en bloem. De pannenkoek wordt nu gemaakt van bloem, ei en melk en kan eventueel naar smaak een klein beetje zout en vanille suiker worden toegevoegd. Met de ingrediënten kunnen wij eindeloos variëren.

Hoewel de gewone pannenkoek al een streling is voor de tong, kunnen wij afwisselen met allerlei soorten fruit, ham, kaas en nog veel meer. Uw gasten hebben een vrijwel onbeperkte keuze, voor elk wat wils. Alle voorzieningen zoals water, koelkasten, mixer de speciale bakpannen zijn te huur in onze pannenkoekenkraam. En uiteraard voldoet iedere pannenkoekenwagen bij ons in de verhuur aan alle normen op het gebied van veiligheid en hygiëne. We hebben geen stroom of andere voorzieningen nodig en kunnen dus ook op outdoor terreinen makkelijk bakken. Ook bij u in de tuin!

Het huren van een mobiel pannenkoekenwagen zorgt voor een ongedwongen sfeer. Op een feest of fuif is dit belangrijk, want dit betekent dat uw gasten kunnen ontspannen en van uw feestje genieten. Wij zorgen voor de lekkerste pannenkoeken, vers bereid. Wij komen met onze mobiele pannenkoekenkramen rijdend bij u thuis of op een door u gewenste locatie. Ons verhuur bedrijf is gespecialiseerd in mobiel catering werk en kunnen dus precies adviseren hoeveel ruimte er nodig is om met de pannenkoekenkraam aan huis te kunnen komen; voor de deur of bij u in de straat. Onze mobiele pannenkoekenwagens zullen u zeker bevallen en de prijzen vallen erg mee. U kunt onze pannenkoekenkarren boeken door het contactformulier in te vullen.

Viert u binnenkort een kinderfeestje? Dan is het een leuk idee om de kinderen zelf te laten bakken. Vooral kinderen vinden het leuk om zelf te bakken en om te proberen ze in de lucht om te keren. Of ze in de pan belanden, laten we maar even in het midden. Voor plastic schortjes, bakgerei, beslag en dergelijke wordt gezorgd, zodat ze naar hartenlust hun eigen pannenkoek kunnen bakken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor een kinderfeestje leveren wij maatwerk, want het moet precies passen bij wat de kinderen graag willen.

Wij hebben een erg uitgebreid assortiment aan mobiele pannenkoekenkramen. Indien u toch niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee en geven u een advies op maat of een passend alternatief. Salut!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap