Mobiele wokkraam

Mobiele wokkraam  Mobiele wokkraam

Een mobiele wokkraam huren betekent dat u een onbeperkt aantal gasten lekker kunt laten eten. En wie houdt er nu niet van oosters eten? Oosters eten in Nederland en België is al helemaal ingeburgerd; we kennen allemaal wel de ‘afhaal’chinees, maar houden ook van Indonesisch en Thais eten. In plaats van uit eten te gaan, kunt u een wokkraam bij u aan huis laten komen. Onze wagens zijn mobiel en kunnen daardoor op vrijwel iedere locatie aanwezig zijn. Hebt u binnenkort een fuif, dan is dit een mooie gelegenheid om uw gasten iets bijzonders aan te bieden. U kunt direct boeken.

Onze mobiele wokkramen zijn professioneel ingericht en zien er gezellig uit. Het is een blikvanger op een feest, maar waar het voornamelijk om gaat is dat uw gasten lekker kunnen eten. In onze wokwagen roerbakken we groenten en vlees met olijfolie of zonnebloemolie op zeer hoge temperatuur. Dit betekent dat de pure smaken van de ingrediënten behouden blijven op een natuurlijke wijze. Het roerbakken is thuis en in restaurants een populaire manier van koken. Niet zo gek, want het is snel, makkelijk en gezond. En nu kan het zelfs op elke locatie!

Het roerbakken stamt uit de omgeving van de Chinese stad Kanton. Eeuwen geleden groeide er nauwelijks hout en vuurbronnen waren schaars. Dat betekende dat men gedwongen was tot een andere vorm koken. De oplossing was groenten en vlees in kleine stukjes snijden en in een bolle pan, boven een hoog vuur, snel bakken. De meeste Chinese huishouden van nu hebben maar één pan: de wok. Vanuit China begon de wok aan zijn zegetocht rond de wereld. Het is een pan die u ook misschien wel thuis hebt.

In onze wokwagens kunt u alle facetten van het wokken bekijken; van traditioneel geroerbakte groenten tot gefrituurde en heerlijk krokante kip. Snel en simpel, veelzijdig en verrassend. Net als wij, bent u misschien ook wel iemand, die het wokken helemaal geweldig vindt. Gebruikmaken van onze verhuurmogelijkheden is dan ook een leuk idee als u binnenkort catering nodig hebt op een feest aan huis of op locatie. Een wokkraam is te huur tegen een concurrerende prijs. En wij maken, net als u, uw gasten graag blij. Bovendien leveren wij maatwerk en garanderen een perfecte service. Met een wokwagen kunt u zelfs de meest kritische gast plezieren.

Als u een wokkar wilt huren, dan hebben wij wok karren in de verhuur voor gebruik thuis of aan een bedrijf. Ze zijn rijdend en de prijzen zijn gunstig.

Een mobiele wokkraam huren betekent dat u kiest voor bijzondere catering op maat. Een feestje met een wokwagen klinkt niet alleen oosters, maar is ook een uitstekend alternatief voor wie zijn feest een extra dimensie wil meegeven. En dat onze gerechten tot de meest veelzijdige maaltijden behoren, daar kunt u binnenkort achter komen. Hebt u interesse? Dan kunt u direct boeken of vragen om meer informatie. Houd daarbij in uw achterhoofd dat niets onmogelijk is. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke happening wordt. En u kunt rustig achterover leunen en genieten van al het moois. Salut!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap