Mobiele soepkraam

Mobiele soepkraam  Mobiele soepkraam

U kunt het hele jaar door een mobiele soepkraam huren tegen een scherpe prijs. De meeste soepkramen worden in de winter gehuurd, want van soep worden we lekker warm. Een soepwagen is te huur met professioneel warmhoudapparatuur en bediening. Op buurtfeesten, familiefeesten en schaatsevenementen kunnen wij vanuit onze mobiele soepwagens lekkere soep uitdelen aan alle bezoekers. U kunt kiezen uit verschillende smaken, van een stoere erwtensoep tot een luxe, zachte goulashsoep. Wat er op het menu staat? Dat bepaalt u.

Onze ambachtelijke soepen kunnen worden geserveerd met broodjes, frietjes en salades. Of u nu één, twee of meerdere gerechten wilt aanbieden, dankzij onze uitgebreide faciliteiten is alles mogelijk. Gezelligheid, originaliteit en een smaaksensatie staat bij ons voorop. Onze nostalgische soepkramen zijn uitnodigend en de bediening is vriendelijk en behulpzaam. Wij zorgen voor maatwerk tegen een betaalbare prijs! Lekker, gezond en eerlijk, dat zijn de kenmerken van onze soepen.

Wij maken onze soepen naar eeuwenoude recepten. Dit proeft u en dit ruikt u. Wij nemen als voorbeeld rundvleessoep. Kent u die nog? Een heerlijke rundvleessoep, die oma vroeger maakte? Urenlang stond er een lekker stukje rundvlees in een grote soeppan te pruttelen. Wij halen de smaak van vroeger naar u toe. Het geheim is vers vlees en groenten én geduld! Bouillon van echt vlees heeft een onweerstaanbaar imago. Hebt u weleens bouillon gemaakt? Dan weet u hoeveel tijd dit kost. Dit betekent niet dat men lang hoeft te wachten, want de meeste voorbereidingen zijn al gedaan voordat wij bij u thuis of aan het bedrijf op locatie arriveren.

U kunt een soepkraam huren als aanvulling bij andere eetwagens, met soep als voorgerecht dus, maar net zo goed is soep een hartige snack of erwtensoep is zelfs een hoofdmaaltijd. Hebt u weleens de Vlaamse erwtensoep geproefd? De stukjes beenham geven extra smaak en de prei en selderij zorgen voor een bijzondere, lekkere geur. Een soepkar is mobiel, dus rijdend en de verhuur voor een feestje of fuif bij u aan huis of bedrijf is makkelijk te boeken door het contactformulier in te vullen. De prijzen zullen u meevallen.

In de loop van de jaren hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Elke keer weer mogen wij op een feest of evenement de catering verzorgen, omdat wij een uitstekende kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Wil u meer informatie over onze mobiele soepkramen, mobiele soepwagens of andere eet- of drinkwagens? Kijkt u dan eens rustig rond. Hebt u specifieke wensen, laat het ons weten. Bij ons is er veel mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten honderd procent tevreden zijn. Wij doen dan ook graag net dat stapje meer!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap