Mobiele fritwagen

Mobiele fritwagen  Mobiele fritwagen

Het huren van een fritwagen is niet alleen in België populair, want onze mobiele wagens zijn ook in Nederland een echte hit. Vlaamse frieten eten uit een puntzak is smullen geblazen voor jong en oud. Heeft u binnenkort thuis een feestje of grote fuif, dan zijn onze fritwagens te huur om uw gasten te voorzien van lekker eten; frit en snacks met de beste sauzen uit Vlaanderen. Wij leveren maatwerk en kwaliteit tegen de beste prijs. Laat ons gerust weten wat uw wensen zijn, want dan komen wij met een passend voorstel.

Het eten van frit is meer dan alleen genieten van Belgische frituur. Onze nostalgische wagens zorgen voor een sfeervolle uitstraling en ons personeel heeft altijd een goed humeur. De frieten worden gemaakt van de beste aardappels, zodat wij garant kunnen staan voor kwaliteitsfriet. U proeft het verschil!

Wij zijn mobiel en kunnen dus op iedere locatie komen, ook bij u aan huis voor een gezellig frietfestijn. U kunt 365 dagen per jaar een authentieke wagen huren, dus uiteraard ook in de weekenden en op feestdagen. Een fritwagen is een originele manier om alle gasten eens flink te verwennen. Iedereen is immers gek op frit!

De naam van frit of patat is afgeleid van patates frites, Belgisch-Frans voor 'gefrituurde aardappelen'. Frit wordt vaak gegeten als snack in bepaalde combinaties met sauzen. Deze samenstellingen hebben soms kleurrijke namen, die vaak regionaal bekend zijn. In België wordt nog steeds mayonaise het meest gebruikt. In Nederland is patatje flip of oorlog het meest bekend; dit is een combinatie van pindasaus en mayonaise met uitjes. Patat Samuraia is minder bekend, maar wel erg lekker; dit is een combinatie van mayonaise en sambal.

In onze mobiele fritwagen kunnen wij frit klaarmaken naar wens; van patatje stoofvlees tot een super fritje. Een supertje of frit(je) super is de naam voor een frikandel met frit die in één bakje geserveerd worden. Wilt u een fritje met een oosters tintje? Kies dan voor frit pita met shoarma of gyros, groenten en knoflooksaus. Onze wagens die wij verhuren zijn professioneel ingericht en wij kunnen vrijwel alles voor uw gasten bereiden. Samen stellen wij een menu op.

Wij bieden in de verhuur een fritkar mobiel, dus kan deze overal geplaatst worden. Onze fritkarren zijn een uitkomst.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, prijzen of andere zaken dan kunt u geheel vrijblijvend informatie aanvragen. U kunt ook direct boeken als u weet wanneer u uw feestje gaat organiseren en hoeveel gasten u ongeveer verwacht. Het exacte aantal personen kunt u later nog aan ons doorgeven! Uw mobiele fritwagen staat dan alvast gereserveerd!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap