Mobiele hamburgerkraam

Mobiele hamburgerkraam  Mobiele hamburgerkraam

Het huren van een mobiele hamburgerkraam met professioneel personeel is een leuke manier om uw gasten op uw feest of fuif eens echt te verrassen. De gasten kunnen de hamburgers naar keuze zelf voorzien van alle gewenste sauzen, sla, tomaat of gebakken uienringen. Wilt u meer of andere ingrediënten op de hamburgers? Dat kan ook. Net als met onze andere eetkramen leveren wij ook hier maatwerk tegen een scherpe prijs. Wij serveren hamburgers van de grill en bakplaat op iedere locatie. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte op maat aan. Wij zijn iedere dag bereikbaar.

Een mobiele hamburgerkraam kunt u huren voor op al uw feesten. Het is een leuke idee voor alle gelegenheden; personeelsfeest, bruiloft of verjaardagsfeestje aan huis. Met een hamburgerwagen maakt u jong én oud blij. De hamburgers zijn van topkwaliteit en ze worden natuurlijk vers bereid.

Het beste hamburgervlees komt van het rund. Meestal wordt het vlees van de borst of de runderrib gebruikt. Dat heeft een bepaald vetgehalte van rond de 20% dat nodig is om een sappige hamburger te maken. In onze mobiele hamburgerkraam kunnen wij ‘sobere’, maar ook speciale hamburgers bakken.

Van origine bevat de hamburger niet meer dan alleen maar zeezout en zwarte peper, maar wij kunnen ook speciale melanges van kruiden gebruiken die de smaak wat breder trekken. Het bereiden van de hamburgers beheersen wij tot in detail. Een hamburger moet niet te dik en niet te dun zijn en mag geen scheurtjes hebben omdat hij anders tijdens het grillen of bakken uit elkaar valt.

Mobiele hamburgerwagens zijn het hele jaar door te huur. In de zomer is er meer vraag naar onze hamburgerkramen, want ze worden geassocieerd met buiten eten. Het is echter mogelijk om een hamburgerkraam binnen neer te zetten. Voorwaarde is wel dat er bij u thuis of aan het bedrijf voldoende ruimte is.

Net als in de gewone keuken worden hamburgers in onze mobiele hamburgerkraam zonder vet of olie gebakken of gegrild. De broodjes zijn zacht en luchtig en de gasten kunnen kiezen uit een aantal sauzen zoals curryketchup of tomatenketchup. Curryketchup is een kruidige variant op tomatenketchup. In Nederland en Duitsland wordt de saus vooral gegeten bij de curryworst. De hamburger zoals wij deze kennen werd voor het eerst in Hamburg (Duitsland) gebakken en dankt daaraan ook zijn naam.

Een mobiele hamburgerwagen wordt te snel geassocieerd met een vette hap. Wij bewijzen u graag het tegendeel, want het eten van hamburgers is niet eens zo ongezond. Omdat wij vers vlees gebruiken in combinatie met gezonde ingrediënten zijn onze broodjes niet alleen lekker, maar ze bevatten ook weinig vet. De saus is de boosdoener, maar als u kiest voor ketchup dan vallen de calorieën ontzettend mee.

Onze hamburgerkarren zijn mobiel in de verhuur, dus rijdend komen wij met een hamburgerkar bij u langs, dus wilt u een hamburger kar door ons laten verzorgen, kies dan uit één van onze hamburger karren.

Met onze hamburgerkraam kunnen wij op iedere locatie komen, zowel indoor als outdoor. Als specialist in de verhuur van mobiele hamburgerwagens bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en de laagste prijzen. U kunt direct boeken. Op tijd gereserveerd betekent dat u op ons kunt rekenen. Salut!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap