Mobiele fish and chips kraam

Mobiele fish and chips kraam  Mobiele fish and chips kraam

Het huren van een mobiele fish and chips kraam is een goed alternatief voor de traditionele catering op een feest of fuif. Blij verrast en met nieuwsgierige blikken zullen uw gasten kijken naar onze nostalgische wagen. Onze wagens zijn te huur tegen een concurrerende prijs, zodat er geen enkele belemmering is om niet te boeken. De prijzen van onze bijzondere kramen zijn op aanvraag beschikbaar.

Fish and chips is een echte klassieker. De meest voorkomende vissoorten die gebruikt worden zijn kabeljauw en schelvis, maar soms worden ook andere soorten rondvis gebruikt. De Britten doen azijn op de vis, maar wij Belgen geven de voorkeur aan een lekkere tartaarsaus en het kan geserveerd worden met friet of gebakken aardappelen. In onze mobiele kraam bereiden wij alles dagvers. Dit betekent dat u over onze schouder mee kunt kijken!

Met een mobiele fish and chips wagen kunnen wij op iedere locatie aanwezig zijn. De nostalgische wagens die we gebruiken bouwen we helemaal zelf. Ze zijn op maat gemaakt en hebben de passende uitstraling om het middelpunt op uw feestje te vormen. Kortom, u krijgt geen omgebouwde caravan te zien maar een lieflijke keuken met professioneel personeel. Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze diensten, dan kunt u rekenen op een concurrerende verhuur prijs. Wij hanteren standaard prijzen, maar kunnen bij speciale wensen altijd een offerte op maat maken.

Het grootste voordeel van onze fish and chips kraam is dat deze mobiel is en wij dus op ieder feest aanwezig kunnen; aan huis of op locatie. Binnen én buiten. De ervaring van velen is dat koken en buiten eten net wat gezelliger en meer ontspannen is dan binnen. Maar het weer werkt ons weleens tegen. Onze wagens kunnen wij zo naar binnen rijden, zodat het fish and chips feest gewoon door kan gaan.

Onze fish and chips karren zijn mobiel, dus rijdend komen wij met een fish and chips kraam graag bij u langs, want ons maatwerk is de beste service voor u.

Een ander voordeel van onze wagen is de laagdrempeligheid. In Amerika al een tijdje erg succesvol en ook steeds populairder in België en Nederland. De keuken is op maat, de inrichting compleet en het personeel is vriendelijk. En het eten is voortreffelijk. Een originele manier om vrienden, familie of collega’s te verrassen.

In onze fish and chips kraam gebruiken wij altijd verse vis. Op het moment dat vis begint te ruiken, is deze niet vers meer. Verse vis ruikt niet, maar naarmate de tijd verstrijkt begint de onaangename geur zich te verspreiden. Vis is zo gezond omdat er veel vitaminen, eiwitten en mineralen in zitten. Het huren van onze mobiele wagen is dan ook een prima idee om uw gasten te voorzien van een lekkere en toch gezonde maaltijd.

Wij maken graag goede afspraken, want dit betekent voor beide partijen geen vervelende verrassingen achteraf. Zo kunt u bijvoorbeeld per persoon een vast bedrag betalen of per stukverbruik. Als u per persoon betaalt, kunt u vooraf berekenen wat het eindbedrag zal zijn. Dit kan een voordeel zijn als u rekening moet houden met andere kosten. Wilt u weten wat voor u het meest voordelig is? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u vrij vlot een offerte geven.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap