Mobiele pitakraam

Mobiele pitakraam  Mobiele pitakraam

Met onze originele en mobiele pitakraam bieden wij u de mogelijkheid om uw gasten lekker gekruide pitareepjes in knapperige broodjes te serveren. Bovendien kunt u dankzij de faciliteiten in al onze pitakramen onmogelijk te veel gasten uitnodigen. Iedereen is welkom, want zowel jongeren als ouderen zijn gek op deze oosterse broodjes. Het wordt overlangs ingesneden, zodat er een soort "zakje" ontstaat, waarin gyros of shoarma wordt gestopt. Een echte traktatie! En wij leveren maatwerk, zodat u nooit teveel hoeft te betalen.

Op gastronomisch gebied is België het uitgesproken land van friet, chocola en bier. Maar vooruitlopend als wij Belgen zijn, is het succes van onze pitakramen verhuur niet zo verbazingwekkend. Het eten van pita wordt steeds populairder, want wij weten lekker eten als geen ander te waarderen. Een mobiele pitakraam is op ieder feest gegarandeerd een succes!

Veel mensen denken bij een pitakraam meteen aan een wagen waar een vette hap te halen is. Het valt niet in de categorie fast food, want pita is per definitie niet vet en gezond. Het vetgehalte kunt u bepalen door de hoeveelheid saus die u toevoegt. Omdat de bereiding niet veel tijd vergt, is het een ideale maaltijd om aan te bieden op iedere bijzondere gelegenheid. Wij komen met een pitawagen bij u thuis, bedrijf of op locatie, voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest of een bruiloft, maar ook op uw personeelsfeest bijvoorbeeld.

Onze pitakramen zijn mobiel en het hele jaar door te huur, maar op tijd boeken zorgt ervoor dat wij ook op uw fuif aanwezig kunnen zijn. Een origineel idee waarmee u uw gasten eens blij kunt verrassen. Tevens kunt u ons personeel inhuren, zodat u echt professioneel voor de dag komt. Wij ontzorgen u graag op ieder gebied. Dit betekent dat wij ook de rommel opruimen en alles proper achterlaten!

Pitawagens kunt u huren tegen een scherpe prijs. De prijzen kunnen wij concurrerend houden, doordat wij efficiënt inkopen. Dit doen wij op het laatste moment, zodat wij u een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen. De beste broodjes met verse ingrediënten!

Vanuit onze pitakramen serveren wij zoveel pita’s als u wilt en wanneer u wilt. En het klaarmaken van een pitabroodje doen wij live; op zich al een uniek evenement. En het eten is een ware smaakbeleving. U kunt een mobiele pitakraam combineren met een drankwagen, zodat u nergens omkijken meer naar heeft. Genietend van een mooi schouwspel, zijn wij ook u graag van dienst. Want samen met u willen we natuurlijk dat uw feest met pitakar tot in de puntjes is verzorgd. Onze pitakramen zijn rijdend en geschikt voor een feestje bij u thuis of aan uw bedrijf.

Wij maken vooraf altijd duidelijke afspraken, want dit betekent geen onaangename verrassingen achteraf. Zo kunt u bijvoorbeeld per persoon een vast bedrag betalen of het verbruik per stuk. Als u per persoon betaalt, kunt u vooraf berekenen wat de kosten zullen zijn. Dit kan een voordeel zijn als u rekening moet houden met een budget. Heeft u een onbeperkt budget, dan is betalen per stukverbruik een optie. Wilt u weten wat voor u het meest voordelig is? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen u vrij vlot een kostenindicatie geven.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap