Echte beste frietjes

Echte beste frietjes  Echte beste frietjes

Het recept van onze echte beste frietjes is dat ze met liefde worden bereid en met oog voor detail. Ze worden geserveerd in een ouderwetse puntzak die nog altijd populair is bij veel gasten, omdat het een vleugje nostalgie oproept. In de zuidelijke provincies van Nederland spreekt men van friet en in Vlaanderen wordt meestal van frieten, frietjes of fritten gesproken. Onze Belgische frietcultuur is één van de beste en meeste bekende van de wereld. Nieuwsgierig geworden? Wij delen ons geheim graag, want op ieder feest kunt u nu genieten van echte beste frietjes. U kunt ons boeken voor bijvoorbeeld een familiefeest, bruiloft, kinderfeest aan huis of personeelsfeest.

Echte beste frietjes worden gemaakt van bijzondere aardappelen die zorgvuldig geschild en gepit worden. Zodra ze zijn gewassen, worden ze in de snijmachine op de juiste maat gesneden. Daarna worden ze in schone olie in de juiste tijd en op de juiste temperatuur voorgebakken. Dit betekent dat wij in korte tijd echte beste frietjes kunnen afbakken. En ja, dan worden ze uiteindelijk geschept in een mooie, nostalgische puntzak. Hiermee verwennen wij iedereen! Bel ons om direct te boeken.

Echte beste frietjes kunnen worden geserveerd met allerlei lekkere sauzen en bijgerechten. In België is een ’Friet oorlog’ populair. Dit is friet met stoofvleessaus, mayonaise en ketchup. In Nederland verschilt een patat oorlog per regio. Dit kan zijn patat met mayonaise, curry en rauwe (gesnipperde) uitjes of bijvoorbeeld met pindasaus. Wij kunnen een friet oorlog of echte beste frietjes serveren zoals u dit wenst. Dit betekent dat wij ook de juiste snacks kunnen leveren; van frikandel tot kaassouffle!

Voor het verhaal van echte beste frietjes moeten we een aardig eind terug gaan in de tijd. De friet is in 1838 in België geïntroduceerd door de Duitser Fritz Krieger. De introductie vond plaats op de kermis. Het succes is inmiddels bekend. Een groot deel van deze geschiedenis is terug te vinden in het Frietmuseum in Brugge; het eerste en enige museum ter wereld die de oorsprong toont van de aardappel tot de eerste frieten. Na het bezoek kan men echte beste frieten en enkele typische Belgische vleesbereidingen en sauzen proeven in de middeleeuwse kelder. Maar zover hoeft u niet te gaan, want wij kunnen ze u ook laten proeven. En met onze mobiele wagen komen wij op vrijwel iedere locatie! Echte beste frietjes kiest u voor u een pure smaakbeleving.

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Doordat we meerdere mobiele wagens bezitten hebben we vrijwel altijd de mogelijkheid om aanwezig te kunnen zijn op uw feest. We hebben geen stroom of andere voorzieningen nodig en kunnen dus ook op outdoor terreinen makkelijk bakken. Er moet natuurlijk wel voldoende ruimte zijn. De wagen is een leuke attractie op zich en onze echte beste frietjes maken het geheel compleet. Wij bieden klanten een keuze uit verschillende formules, zodat wij catering kunnen leveren passend bij uw budget. Voor reserveringen kunt u het contactformulier op deze website invullen of bel ons gerust om direct te kunnen boeken.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap