Mobiele BBQ kraam

Mobiele BBQ kraam  Mobiele BBQ kraam

Een mobiele BBQ kraam huren betekent dat u lekker in de buitenlucht met uw gasten kunt kokkerellen. Een professionele wagen zorgt voor veel gemak en kwaliteit, zodat u en uw gasten zorgeloos kunnen genieten. Dankzij de ruime hoeveelheid mogelijkheden van onze wagens beslist u zelf wat er op de barbecue verschijnt. U kunt uw gasten dus een aangepast menu voorschotelen. Wilt u een wagen huren met professioneel personeel? Ook dan zijn wij u graag van dienst. U kunt direct boeken.

Het organiseren van een barbecue kan behoorlijk inspannend zijn. Wat is er gebruikelijk om bij een barbecue in huis te halen? Dit is een vraag die veel mensen lastig vinden. Het huren van onze BBQ kraam is dan wel zo ideaal, zeker als u een grote groep gasten verwacht. En met onze bediening wordt er voor iedereen goed gezorgd. U hoeft geen boodschappen te doen, want wij nemen vlees, groenten, stokbrood, sauzen en friet voor u mee, want wij leveren maatwerk.

Als verhuur specialist in onder andere BBQ kramen kunt u rekenen op kwaliteit. Wij bereiden namelijk het beste vlees en de lekkerste groenten in één van onze wagens. Wij hebben meerdere kramen, zodat wij ook op grotere evenementen kunnen staan. Maar wij komen ook gerust met een nostalgische kraam aan huis. Voor elk wat wils. Onze mobiele wagens, die wij scherp geprijsd te huur aanbieden, kunnen overal komen.

Iedereen is gek op barbecueën. Het is lekker en gezond. Het vlees wordt zonder olie of boter geroosterd en groente kan eveneens makkelijk worden bereid; courgette, paprika, kastanje champignons of een gepofte aardappel? En natuurlijk kan vis op de barbecue. Verpakt in stukjes aluminiumfolie kunnen wij kabeljauw, zalm of heilbot bereiden. Op uw feest of fuif hebben uw gasten dus een ruime keuze. Voor iedereen een fijn gevoel, want de één houdt nu eenmaal meer van vlees dan de ander. Wij bieden volop alternatieven. Ook met dieetwensen houden wij rekening!

Wij hebben in de verhuur barbecue karren mobiel, dus geniet van een barbecuekraam aan huis of aan uw bedrijf. U kunt het boeken via onze website voor een fuif of een feestje of zelfs een heel groot feest. Dit bij u op locatie. De prijs zal u meevallen, want wij rekenen redelijke prijzen voor bij u thuis. Onze barbecuekramen zullen u zeker goed bevallen.
Kies een mooie barbecuewagen, want onze barbecuewagens zijn de beste. Wij zorgen voor bbq karren waar u maar wilt. Ze zijn rijdend en kunnen overal worden opgesteld.

Van tevoren bepalen wij met u het menu. De prijs is afhankelijk van onder meer het aantal gasten en welke gerechten uw voorkeur hebben; een duidelijke prijsopgave zorgt voor heldere afspraken. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan zorgen wij ervoor dat wij stipt op tijd met onze wagen op de gewenste locatie zijn. Een mobiele BBQ kraam huren is nog nooit zo eenvoudig geweest. U hoeft ons alleen maar even te bellen of het contactformulier in te vullen.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap