Mobiele pizzakraam

Mobiele pizzakraam  Mobiele pizzakraam

Een mobiele pizzakraam huren betekent dat u uw gasten kunt trakteren op overheerlijke pizzapunten. Het Dolce Vita gevoel bij u thuis met de geur van versgebakken, warme pizza’s. Het schept meteen een typisch Italiaans gevoel en de nostalgische uitstraling van een pizzawagen versterkt dit heerlijke gevoel. Pizzakramen zijn rijdend en een succes op ieder feest; de culinaire trots van Italië bij u aan huis. U en uw gasten kunnen beleven hoe lekker een echte Italiaanse pizza kan zijn. U kunt direct een pizzawagen met personeel huren! Voor het lekkerste eten dat u op een feest kunt vinden.

In de badplaats Rimini in Italië is een pizzaschool. Daar leren studenten alles over de geschiedenis van de pizza, het gebruik van de juiste ingrediënten, allerlei kneedtechnieken en natuurlijk hoe je een pizza moet beleggen en bakken. Nu kunnen we Rimini niet naar België verplaatsen, dus hebben wij onszelf de pizzakunst machtig gemaakt. U kunt op uw feestje natuurlijk een pizzeria bellen, maar nog veel leuker is een mobiele pizzakraam huren waar ter plaatse pizza's worden bereid. Met verse ingrediënten naar keuze.

Iedereen is gek op pizza’s. Ruim 100 jaar geleden werden pizza’s nog eenvoudig gebakken met wat kaas en in sommige gevallen ansjovis. Het waren de Amerikanen die Europese pizzabakkers inspireerden om meer ingrediënten te gebruiken en daarmee was de moderne pizza geboren. Hoewel de pizza’s wereldwijd niet helemaal hetzelfde zijn, is het in grote lijnen hetzelfde gerecht.

Het verschil tussen de landen zit hem vooral in de dikte van de bodem en de ingrediënten die worden gebruikt om de pizza te beleggen. De smaak is echter overal verrukkelijk, zo ook de pizza’s in onze mobiele pizzakraam. En het is gezellig en vooral leuk om eigen ingrediënten te kiezen. Eens wat anders, interactief en lekker.

Het is niet altijd even makkelijk om iets origineels te verzinnen om uw gasten blij te maken. U heeft in de loop van de jaren alles al eens de revue laten passeren. Dan kunnen wij u wellicht op unieke ideeën brengen zoals het boeken van een nostalgische pizzawagen. Een mobiele pizzakraam huren is toch wel de kers op de taart, want niemand verwacht zoiets leuks. Met dagvers bereid deeg en verse ingrediënten van topkwaliteit wordt het een feest met een bijzonder cachet. Onze pizzawagens zorgen voor pizza’s met de typisch dunne, krokante bodem zoals die bij de betere Italiaanse gelegenheden opgediend wordt. De pizza’s worden versneden en aangeboden aan uw gasten. In combinatie met de vriendelijkheid en professionaliteit van ons personeel krijgt uw feest het succes dat het verdient. Onze pizza karren zijn mobiel en in de verhuur zijn deze pizzakarren te boeken voor een feest of fuif bij u thuis of aan het bedrijf. De prijzen zullen u meevallen en we werken uiterst professioneel.

Onze prijs is onder meer afhankelijk van het aantal gasten en de locatie. U kunt kiezen uit een aantal formules. U betaalt per persoon een vast bedrag of wij rekenen af bij stukverbruik. Dit betekent dat per persoon het daadwerkelijke verbruik wordt gerekend. Heeft u bijzondere wensen? Laat het ons weten, want wij leveren graag maatwerk. Desgewenst verzorgen wij ook de drankjes, zodat wij u op ieder gebied kunnen ontzorgen. Wilt u meer informatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. En bedenk, niet is onmogelijk! Onze verhuur mogelijkheden zijn eindeloos.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap