Mobiele maatjeswagen

Mobiele maatjeswagen  Mobiele maatjeswagen

Een mobiele maatjeskar huren op een feest zorgt er voor dat het niet saai wordt. De bediening en de maatjeswagen zorgen voor voldoende afwisseling. Wij serveren de lekkerste vis met een glimlach. Maatjes, wie kent ze niet? Ieder jaar opnieuw kijken visliefhebbers reikhalzend uit naar de komst van de eerste, jonge haring. Ze kunnen op verschillende manieren worden bereid. Wilt u hier meer over weten of direct één van onze maatjeskarren boeken? Eén telefoontje is voldoende.

Wij spreken met u een dag en tijdstip af. U bepaalt op welke locatie u onze mobiele maatjeswagen verwacht en wij zullen er zijn. Van tevoren nemen wij nog even het menu met u door, want het kan zijn dat u speciale wensen hebt. Wij gebruiken verse ingrediënten bij alles wat wij bereiden. Of het nu gaat om maatjes, zalm, makreel of tonijn. Verse vis ruikt naar de zee, maar ruikt niet vissig. Een sterke vislucht betekent dat de vis niet vers is. Vis bevat namelijk een chemische stof die begint af te breken op het moment dat de vis dood is en blootgesteld wordt aan de lucht. Dus hoe verser de vis, hoe minder onaangename vislucht er zal vrijkomen.

In onze mobiele maatjeskar vindt u niet alleen jonge maatjesharing, maar ook andere vis. Jonge maatjesharing is niet het hele jaar door vers te verkrijgen; de meeste jonge haring wordt gevangen rond mei en juni. De magere haring, die in de wintermaanden wordt gevangen wordt veelal gebruikt voor marinades zoals zure haring en rolmops. Om toch het hele jaar door plezier te hebben van onze maatjeswagen bieden wij ook andere soorten vis aan zoals zalm, tonijn en makreel. Makreel is een vette vis en bevat veel vitamines. Ook de andere vissoorten zijn gezond om te eten. Alle reden dus om eens gebruik te maken van één van onze maatjeswagen die wij voordelig te huur aanbieden.

Als specialist in de verhuur van foodwagens is het huren van een mobiele maatjes één van de meest populaire keuzes. Wij komen op iedere locatie, want onze viskeuken is mobiel en professioneel ingericht. Wij kunnen daardoor vis bereiden naar wens; gegrild, gerookt of gebakken. Dit betekent dat wij maatwerk kunnen leveren. En dit doen wij met veel passie, zodat uw feest zeker zal slagen.

De huurprijs van een maatjeswagen is afhankelijk van een aantal factoren zoals het aantal verwachte gasten en de locatie waar wij worden verwacht. Onze prijzen zijn echter wel duidelijk concurrerend in vergelijking met andere aanbieders van mobiele maatjeskramen. Overtuig uzelf en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een van onze maatjeswagens.

U kunt een maatjeskar bestellen voor een feestje of fuif bij u thuis of op het bedrijf en als u kiest voor een van onze maatjeskarren, dan wordt deze rijdend bij u voor de deur gebracht.

Met een mobiele maatjeskraam kunt u uw gasten een unieke ervaring laten beleven. Een maatjeswagen kan bijvoorbeeld decoratief worden opgesteld met heerlijke, luxe visschotels. Wij komen bij u aan huis of op een feestlocatie. Wij zijn vooral actief in Oost- en West-Vlaanderen, Brussel, Antwerpen en Limburg. Hebt u vragen over onze werkwijze of wilt u meer weten over onze voorwaarden? Belt u ons dan gerust. Wij staan u graag te woord.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap