Professionele bedrijfscatering

Professionele bedrijfscatering  Professionele bedrijfscatering

Professionele bedrijfscatering betekent vers, lekker en gezond eten. In onze mobiele eetwagens kunnen wij verse gerechten bereiden naar wens. Betere keuzes maken voelt niet alleen goed, het verbetert zelfs de bedrijfsprestaties. Fitte werknemers zijn goud waard. Wij kunnen vergaderlunches of maaltijden serveren die ter plekke worden bereid. Ook voor de nodige dranken kunnen wij zorgen. Koffie voor de concentratie, water voor de spraak, een powersapje voor de energie. Uw behoefte zetten wij om in een geweldige catering. Dit noemen wij professionele bedrijfscatering op maat.

In onze beleving is professionele bedrijfscatering nog dan een culinaire beleving, want presentatie en bediening is net zo belangrijk. Iedere dag proberen wij onszelf weer te overtreffen. Als het gaat om de presentatie winnen authenticiteit en ambacht aan belang. Een uniek, zelfverzonnen gerecht doet het meestal goed. Van nature zijn mensen nieuwsgierig. Daarom maken wij ook graag het verschil, want er zijn zoveel bedrijven die bedrijfscatering aanbieden. Onze speciale, nostalgische wagens zorgen voor een open en gezellige sfeer. Het is eten is van uitstekende kwaliteit.

Een goede bediening is net als presentatie een belangrijk onderdeel van professionele bedrijfscatering. Wij werken met een fijn team van mensen die passie hebben voor de horeca. Net als uw medewerkers zijn ook onze medewerkers goud waard. Ze zijn goed ingelicht over de gerechten, de suggesties en alle bijhorende mogelijkheden. En onze mensen hoeven niet op een glimlachcursus. Mensen die moeite hebben met glimlachen zijn niet geschikt voor ons vak. Een goed humeur krijgt u cadeau.

Om u een perfecte professionele bedrijfscatering te bieden is het voor ons belangrijk om te weten wat uw verwachtingen zijn. Wij gaan dan ook graag met u rond de tafel zitten. Zeker als u op regelmatige basis gebruik wilt maken van onze diensten. Een goede inventarisatie van uw wensen is de basis voor een fijne samenwerking.

Bedrijfscatering is tegenwoordig niet alleen meer een bijrol met een hapje en een drankje. Het neemt een belangrijke(re) plaats in, omdat er steeds hogere eisen worden gesteld. Bij eten en drinken speelt naast de keuze ook nog eens het ‘vers’ gevoel een rol. We willen gezond eten, maar toch ook lekker én tegen een betaalbare prijs. U bent dan bij ons aan het juiste adres.

Onze mobiele bedrijfscatering luidt een nieuwe cateringcultuur in. Hiermee komen wij tegemoet aan tal van wensen van bedrijven; afwisseling, kwaliteit en lekker eten. En eindelijk is er een oplossing voor goed eten tegen smakelijke prijzen. Wat wij doen is mensen blij maken, want wij brengen ook sfeer! Sfeer is belangrijk; thuis maar ook op het werk. Van slechte maaltijden worden mensen humeurig en kan nooit goed zijn voor een optimale prestatie.

Kleine veranderingen kunnen al grote resultaten geven. Het belangrijkste recept voor betrokken en gemotiveerde medewerkers is persoonlijke aandacht. Met elkaar blijven praten en samen eten is belangrijk voor een goede werksfeer. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Een goed gesprek over onze professionele bedrijfscatering verplicht u tot niets.Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap