Mobiele pastakar

Mobiele pastakar  Mobiele pastakar

Wenst u qua catering eens origineel uit de hoek te komen? Kies dan voor een mobiele pastakar. Onze authentieke pastakarren zijn te huur tegen een gunstige prijs. U kunt onze pastawagen met professioneel personeel inhuren of u zelf de lekkerste pasta’s maken voor uw vrienden, familie of collega’s. Pastawagens zorgen voor een gezellige sfeer op ieder feest of fuif. Wilt u boeken, belt u ons dan om het menu samen te stellen. Of u nu zelf kookt of dit laat doen, wij zorgen altijd voor verse ingrediënten! Voor Italiaans eten op z’n best.

De meeste mensen die een mobiele pastakar huren laten voor zich koken. Wij maken ook graag voor u indrukwekkende gerechten met fijne ingrediënten. Van pizza en pasta tot tiramisu en melanzane. Wij houden ervan. Traditioneel worden pastagerechten van tarwe gemaakt. Denkt u maar eens aan macaroni, fusili, spaghetti, lasagne, maar er verschijnen steeds meer bijzondere pasta’s. Van dunne slierten tot brede repen en van holle buisjes tot gevulde vierkantjes. Met vrijwel elk soort kan eindeloos gevarieerd worden. Dit betekent dat u een enorme keuze hebt. Heeft u geen idee welke pasta u wilt (laten) serveren? Dan geven wij u graag advies op maat.

Verse pasta is natuurlijk het allerlekkerst. Onze pastawagen is professioneel ingericht en beschikt dan ook over alle moderne mogelijkheden om verse pasta te maken. Er zijn pasta’s die groenten een glansrol geven bijvoorbeeld een ravioli met geitenkaas en paddenstoelensaus of een spaghetti met amandelpesto en tomaten. Bijzondere gerechten die wij voor u kunnen bereiden in onze eigen mobiele pastakar, die rijdend bij u voor de deur komt. De prijzen? Die zijn afhankelijk van het aantal gasten en de locatie van uw feest bij u thuis of aan het bedrijf.

In onze mobiele pastakar kunnen wij ook simpele Italiaanse gerechten bereiden. In de top 5 van de bekendste pastagerechten staat de Pasta Carbonara bovenaan. De saus bestaat uit kaas, spek en eieren. De kaas vormt het spreekwoordelijke puntje op de 'i'. Op de tweede plaats staat de Pasta Pesto; dit is tagiatelle met pestosaus. De dunne vorm van deze pasta zorgt ervoor dat de saus goed tot zijn recht komt. Voor welk gerecht u ook kiest, wij zorgen voor een volledige en goed verzorgde catering mobiel op uw feest of fuif. En wij leveren maatwerk. Onze pasta karren zijn in de verhuur en te boeken via ons contactformulier.

Omdat pasta in zowel warme als koude gerechten kan worden gebruikt, kunnen wij ook een pastasalade serveren. Uw gasten kunnen dit samenstellen, want in onze mobiele pastakar kunnen wij een scala lekkere ingrediënten neerzetten. Kip, tonijn, zalm, salami, geitenkaas, pesto, ham en groenten zijn allemaal mogelijkheden. Samen met u stellen wij het menu op dat u wilt aanbieden.

Een pastakar op uw feestje zal hoge ogen scoren. Niet alleen vanwege het lekkere eten, maar ook de gezellige sfeer zorgt voor blije mensen. Omdat onze pastakarren mobiel zijn, kunnen wij op iedere locatie aanwezig zijn. Bij u thuis of op een andere locatie. Het kan zijn dat u een zaal of partytent heeft gehuurd, maar ook dan zijn wij er graag bij. Vraag u maar eens een offerte aan. Onze prijzen zullen u zeker bevallen. Salut!Copyright 2024Drankenfoodtrucks.be| Contact| Sitemap